Pentru ce ar trebui sa-ti faci timp in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
25 ian. 2020

Se pare ca nu exista niciodata suficient timp pentru a face tot ce trebuie sa facem. Cu totii avem o viata plina, iar lucrurile importante sunt uneori inlaturate!

Berbec

Berbecul trebuie sa-si faca timp pentru a sta degeaba.

A nu face nimic presupune efort din partea lui, dar este crucial sa faca asta pentru a se relaxa, gandi si respira. Berbecul este cel mai mare multitasker din intregul zodiac. Se afla in zona lui de confort atunci cand face mai multe lucruri simultan, dar trebuie sa apese butonul de pauza din cand in cand. Daca nu, se va simti epuizat si nu va mai da randament.

Taur

Taurul trebuie sa-si faca timp pentru spontaneitate din cand in cand.

Acesta tinde sa isi planifice absolut orice si ii place sa stie ce face, unde si cand, posibil cu mult in avans. Daca te-ai intrebat cine verifica meniul unui restaurant inainte de a porni spre el, este Taurul. El trebuie sa se lase purtat de val uneori si sa faca lucruri impulsiv.

Gemeni

Gemenii trebuie sa-si faca timp pentru a se concentra asupra pasiunilor lor.

Ei sunt foarte muncitori, prieteni de nadejde si fac voluntariat, intr-un cuvant sunt mereu ocupati. De fapt, sunt atat de concentrati pe toate acestea incat uita de hobby-urile lor, de lucrurile care ii ajuta sa se descopere si sa fie creativi.

Rac

Racul trebuie sa isi faca timp pentru a avea grija de el.

Intotdeauna are grija de alti oameni si se asigura ca cei dragi sunt in regula, dar asta inseamna ca uita de propria-i persoana. Daca nu isi face timp pentru el, se pune singur in pericol. Trebuie sa stie ca e bine sa fii putin egoist din cand in cand, altfel se va epuiza fizic si psihic.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.