4 perechi de zodii care se plac in secret

1
De Mia Nicolescu
1 mai 2022

La prima vedere pot simti chiar antipatie unul fata de celalalt, insa pe parcurs inima lor se inmoaie.

Nu este intotdeauna usor sa iti dai seama daca cineva te place sau nu. Atunci cand te atrage cineva, risti sa traiesti o perioada in agonie, pana cand celalalt incepe sa iti dea semne ca exista reciprocitate. Asa ca este bine sa fii extrem de atenta ca nu cumva sa iti scape vreun indiciu.

Bineinteles ca cel mai usor este ca doi adulti sa iti exprime direct sentimentele. Misterul, tachinarea si jocurile sunt interesante, dar ajungem intr-un punct in care ne dorim mai repede sa aflam daca sentimentele ne sunt impartasite ca sa stim daca mai pierdem sau nu timp.

Cum rezolva zodiile conflictele: unele fug, altele se aprind repede

Daca esti interesata de astrologie, cu siguranta vei dori sa afli ce spun astrele despre voi doi. Dar ce faci cand afli ca un barbat dintr-o zodie total opusa tie te simpatizeaza in secret?!

Zodii care se plac in secret

Pesti si Sagetator

Putin probabil ca cele doua zodii sa formeze o pereche. Pestii sunt super sensibili, in timp ce Sagetatorilor nu le pasa decat de aventura, libertate si eliberarea spiritului. Ceea ce au in comun aceste doua zodii este dragostea pentru cei apropiati. Atat nativii din zodia Pestii, cat si nativii din zodia Sagetator devin sensibili cand vine vorba de membrii familiei si cei mai buni prieteni si pretuiesc mult dragostea. Pestii si Sagetatorii se completeaza excelent din punct de vedere al creativitatii.

Taur si Capricorn

Doua zodii extrem de incapatanate si, in acelasi timp, total opuse. Dar contrariile se atrag. Atat nativii zodiei Taur, cat si nativii zodiei Capricorn sunt foarte ambitiosi, calitate pe care o admira unul la celalalt. Taurii au visuri marete, in timp ce Capricornii sunt practici si realisti. Se echilibreaza unii pe ceilalti destul de bine. Nu ar fi o surpriza daca vor ajunge sa aiba sentimente puternice unul fata de celalalt, dar in secret.

Berbec si Varsator

Doua zodii total diferite, dar pe lista celor care se plac in secret. Berbecii au o personalitate feroce si „revoltata”, in timp ce Varsatorii se retrag in coltul lor introvertit. Dar ambele zodii prefera sa-si asume riscuri decat sa aleaga o viata lumeasca, obisnuita. Unul in compania celuilalt, nativii celor doua zodii stralucesc puternic.

Gemeni si Rac

O alta pereche neasteptata. Gemenii si Racul ar putea forma o pereche minunata, deoarece nativii ambelor zodii pretuiesc prieteniile si dragostea la un nivel cu totul nou. Racii ii invata pe Gemeni sa fie rabdatori si cu picioarele pe pamant, in timp ce Gemenii ii invata pe Raci sa fie sociabili si liberi. Amandoi se iubesc si se admira in secret.

Foto: Pexels.com