5 perechi de zodii care vor avea copii perfecti

1
De Cristina Tudor
14 ian. 2020

Fiecare dintre noi avem o idee despre cum trebuie sa arate copilul perfect. Tu cum ti-l imaginezi?

Spre exemplu, unii oameni si-ar putea dori un copil cu ochi albastri si par blond, altii unul cu ochi mari caprui.

Multi dintre noi ne-am intrebat inca de mici cum o sa fie copiii nostri. Modul in care vor arata depinde de genetica mamei si a tatalui, dar, de asemenea, si astrologia poate juca un rol extrem de important.

Exista unele semne zodiacale care sunt mai compatibile decat altele si anumite zodii formeaza o echipa parentala mai buna decat altele. Semnele care sunt compatibile vor face cei mai frumosi copii, atat in ceea ce priveste exteriorul, cat si interiorul datorita modului in care vor fi crescuti.

Care sunt cele 5 cupluri de zodii care vor avea cei mai frumosi copii?

Berbec si Sagetator

Aceste doua semne de foc au o energie exploziva care ii face sa aiba o relatie foarte pasionala. Daca scanteia dintre ele se transforma intr-un angajament serios, viata lor impreuna va fi foarte interesanta. Acest cuplu care cauta fiori vor avea copii adorabili si aventurosi. Copiii lor vor fi increzatori si pregatiti pentru orice provocare, la fel ca si parintii lor.

Vor forma o familie iubitoare de natura, iar Berbecul si Sagetatorul le vor arata celor mici toate frumusetile lumii.

Taur si Balanta

Taurul si Balanta arata bine impreuna. Ambii sunt stilati si vor transmite dragostea lor pentru moda si copiilor. Acest cuplu va fi intotdeauna privit drept cuplul cu cei mai aranjati copii. Vor alege cele mai frumoase haine pentru cei mici si prin asta vor iesi in evidenta. Copiii Taurului si ai Balantei vor arata bine de sus pana jos.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.