Prea sufocante sau independente? Cum sunt zodiile in dragoste

1
De Cristina Tudor
12 aug. 2020

Deoarece astrologia are multa influenta asupra personalitatilor noastre, aceasta ne poate ajuta sa diferentiem semnele zodiacale care se ataseaza prea mult de partener de cele foarte independente in relatie!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este prea ocupat si prea independent pentru a fi sufocant pentru persoana de langa el.

Daca are nevoie de ceva, poate obtine acel lucru de unul singur. El nu vrea sa fie legat de o singura persoana, asa ca are tendinta de a se atasa mai greu de cineva. El nu vrea sa depinda de nimeni si nu vrea sa se vada nevoit sa-si schimbe planurile din cauza sentimentelor sau temerilor altcuiva. Berbecul nu are nevoie de nimeni si de ajutorul nimanui!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este rabdator si calm, asa ca s-ar putea sa nu vezi nevoia lui de atasament.

El trebuie sa aiba dreptate, trebuie sa fie iubit si admirat. Vrea sa aiba incredere in oameni, dar are nevoie de mult timp pentru a reusi. Asta nu inseamna ca este independent, inseamna ca e selectiv cu cine e vulnerabil. El poate fi foarte posesiv cu persoana de langa el si cu bunurile sale personale, deoarece are nevoie de aceste lucruri pentru a se simti increzator. Taurul are multe nevoie, dar nu le impartaseste lumii.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt un amestec de nevoi si independenta, cel mai probabil din cauza dualitatii semnului lor.

Ei nu vor sa se simta legati, captivi, dar, pe de alta parte, nu vor sa fie ignorati. Acestia vor sa fie iubiti si sa se asigure ca totul va fi bine. Pot face lucruri singuri, dar ar prefera sa le faca in preajma oamenilor. Au o nevoie intensa de a comunica cu alte persoane si de a se face auziti. Uneori, vor musca mai mult decat pot mesteca, ceea ce ii face sa fie anxiosi.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.