Pregateste-te pentru triplu retrograd: Pluto, Venus si Jupiter. Vraja fericirii va fi rupta

1
De Cristina Tudor
29 apr. 2020

Doar noi vom putea sa aducem in sufletul nostru renasterea lucrurilor importante care acum se clatina mai mult ca niciodata.

Universul ne indruma sa dam jos mastile si sa calatorim mai adanc in spirala vietii noastre.

Pune-ti centurile in jurul sufletelor voastre pe masura ce ne pregatim sa intram in luna mai. Urmatoarele luni vor fi foarte interesante pentru noi toti intrucat planetele Pluto, Venus si Jupiter vor intra in retrograd. Cele trei planete vor avea si o perioada in care vor fi in retrograd simultan.

Pluto a intrat in retrograd pe data de 25 aprilie si va iesi abia pe 4 octombrie; in plus, va ramane in zodia Capricorn intreagaperioada.

Pluto ne ajuta sa privim mai mult la interior si mai putin la exterior

Pluto ne determina sa ne concentram pe partea blanda si frumoasa a noastra, astfel vom fi mult mai linistiti, mai amabili si mai rabdatori cu oamenii din jurul nostru. Pe plan profesional, ne va indruma sa fim mai ambitiosi si sa ne concentram atent asupra oricarui proiect pe care il avem, incercand sa obtinem cele mai bune rezultate. Suntem foarte atenti la deciziile pe care le luam si incercam sa stam departe de conflicte dureroase.

Venus isi incepe calatoria in retrograd incepand cu data de 13 mai si va iesi pe 25 iunie. Jupiter va urma imediat dupa Venus – pe 14 mai si va iesi din retrograd pe 12 septembrie.

Venus va ramane in zodia Gemeni iar Jupiter, ca si Pluto, va fi in Capricorn. Aceasta perioada va fi una destul de interesanta pentru noi deoarece cele trei planete ne vor influenta diferit si vor aduce in viata noastra energii puternice si profunde.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.