Previziuni numerologice pentru luna noiembrie 2021. Puterea Universului ne vindeca ranile

1
De Cristina Tudor
27 oct. 2021

O conexiune incredibil de puternica si profunda cu Universul ne ajuta sa aducem liniste si recunostinta in sufletele noastre si sa atragem binecuvantari fericite pentru viitor.

Luna noiembrie a anului 2021 este una perfecta pentru a petrece timp cu noi insine si a reveni la radacinile noastre spirituale.

Potrivit numerologiei, noiembrie este o luna ce are cifra numerologica 7 (1 + 1 + 2 + 0 + 2 + 1 = 7). Sa analizam toate numerele impreuna si sa aflam ce aduce aceasta luna si ce inseamna pentru tine asta.Retail jobs

Octombrie a fost o luna a echilibrului si a creativitatii, iar noiembrie este o luna care ne determina sa ne scufundam in minunile mistice ale vietii si sa ne reimprospatam relatia cu puterile Universului. In numerologie, cifra 7 este o cifra a profunzimii, a misterului si a constientizarii.

Cum se calculeaza luna personala?
Luna personala se calculeaza adunand cifra anului personal cu numarul lunii din calendar.

Pentru a afla care este cifra anului personal, ai de adunat cifrele din ziua si luna in care te-ai nascut pana cand obtii o singura cifra, iar apoi sa adaugi la valoarea obtinuta cifra anului care te intereseaza.

Spre exemplu: te-ai nascut pe 21 aprilie si te intereseaza anul in care suntem, si anume 2021.

21 + 4 = 25
2 + 5 = 7

Cifra anului 2021 este urmatoarea:
2 + 0 + 2 + 1 = 5
Acum putem calcula si numarul anului adunand cifrele obtinute mai sus:

7 + 5 = 12
1+ 2 = 3

Asadar, dupa ce ai facut calculele anului personal, vei ajunge la o singura cifra (3 in exemplul nostru). Adaugi aceasta cifra la luna octombrie -> adica 11.

3 + 1 + 1 = 5

Important. Daca rezultatul final al calculului este 11… Majoritatea numerelor care au doua cifre sunt reduse la o singura cifra insa, in numerologie, 11 este un numar principal, maestru, asa ca ramane 11… si nu mai are nevoie de un alt calcul. La fel este si cu 22.

Acum ca ti-ai aflat luna personala, trebuie sa stii ca modul in care reactionezi la vibratiile Universului este influentat de cifrele zilei, ale lunii si ale anului personal.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pexels.com.