28 ianuarie, prima Luna Plina a anului. Ciocniri cosmice si conexiuni sufletesti la nivel profund

1
De Cristina Tudor
28 ian. 2021

Pe 28 ianuarie 2021 avem prima Luna Plina – si nu va fi in orice semn, ci in zodia Leu, cunoscuta pentru putere si dramatism.

Punctul culminant al lunii ianuarie va incepe cu o explozie la nivel cosmic – Luna Plina din ianuarie 2021 (prima luna plina a acestui an) rasarind in Leu – zodie cunoscuta pentru urmatoarele caracteristici: incapatanare, putere, incredere in fortele proprii, creativitate, detinerea controlului si iubire puternica.

Luna atinge apogelul pe 28 ianuarie si produce mai multe conexiuni planetare diferite, ducand la ciocniri la nivel cosmic. Insa nu trebuie sa ne ingrijoram – creativitatea este in floare, increderea in noi va creste foarte mult, permitandu-ne sa facem schimbari importante pe care pana acum le-am tot amanat din diverse motive.

Luna Plina din ianuarie 2021 este denumit si Luna Lupului – insa ironia este ca aceasta luna va scoate Leul din noi. Si asta se datoreaza tocmai zodiei Leu in care rasare.

Vom fi influentati de catre Leu sa scoatem la iveala curajul, carisma si creativitatea noastra. Acesta este momentul pentru a avea incredere in noi. Acesta este fix punctul in care trebuie sa iesim din zona noastra de confort si sa lucram la propria persoana, sa aducem valoare in relatiile pe care le avem cu oamenii din jurul nostru si sa muncim cu pasiune la proiectele si visurile profesionale.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.