Prima Luna Plina a primaverii aduce cu ea vestea pe care toti vrem sa o primim: in cele din urma, totul va fi bine

1
De Cristina Tudor
17 mart. 2022

18 Martie: Prima luna plina a primaverii este aici si ne vindeca de toate ranile trecutului. Mantra fiecarei zodii pentru aceasta perioada.

Pe 18 martie va rasari pe cerul intunecat prima luna a primaverii: o lunamare, superba, stralucitoare, plina de energii puternice adunate de prin tot Cosmosul. Universul ne spune sa ne deschidem sufletele deoarece aceasta perioada va aduce multa vindecare pentru noi toti. Luna Plina de pe 18 martie are loc in Fecioara, o zodie sensibila ce ne poate invata cateva lectii destul de importante despre cum sa ne traim viata.

Afla care este mantra de care sufletul tau are nevoie in urmatoarea perioada:

Horoscop Berbec

Stiu ca sunt bine. Invat sa am rabdare cu mine. Nu pot controla tot ce se intampla in viata mea, insa pot controla modul in care raspund la ce se intampla. Raspunsul meu este cea mai mare putere pe care o pot avea.

Horoscop Taur

Capacitatea mea de a depasi provocarile este nelimitata, potentialul meu de a reusi este infinit. Am incredere in mine si merg mai departe cu planurile facute. Lupt pentru ceea ce imi doresc si nu renunt pana nu imi vad visurile implinite.

Horoscop Gemeni

Aleg sa ma concentrez pe lucrurile frumoase. Aleg sa elimin discutiile negative pe care le am cu mine insami si sa ma incurajez. Am incredere ca totul va fi bine.

Horoscop Rac

Nu mai astept sa se intample minuni sau sa vina ocazia perfecta. Promit sa incep chiar de azi sa imi schimb atitudinea, credintele, gandurile si viata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com