Prima Luna Plina a primaverii de pe 7 aprilie vine sa ne vindece si sa ne ocroteasca

1
De Cristina Tudor
5 apr. 2020

Este timpul sa ii permitem Universului sa ne arate drumul nostru in viata. Este timpul sa ne vindecam inimile si sa ne ocrotim sufletele.

Pe 7 aprilie avem Super Luna Plina, prima luna plina a primaverii anului 2020. In mod traditional, aceasta luna este numita „Luna Roz”, fiind una cu adevarat spectaculoasa.

In general, superluna este cu aproximativ 7% mai mare si 15% mai luminoasa decat luna plina tipica.

In aceasta perioada este important sa ii permitem Universului sa ne vindece de tot trecutul dureros, sa ne protejeze de energia negativa si sa ne ajute sa mergem mai departe. Este o perioada dificila, insa si asta va trece si totul va reveni la normal.

Iata ce mesaj are Universul pentru fiecare zodie in parte pentru urmatoarele zile:

Berbec – Nu iti fie teama de ce se intampla. Totul va trece. Invata sa te concentrezi pe lucrurile marunte care iti pot descreti fruntea si iti pot pune zambetul pe buze.

Taur – Profita de aceasta perioada si indreapta-ti atentia asupra ta. Timpul liber pe care il ai poate fi folosit pentru a face toate acele lucruri pe care inainte iti doreai sa le faci insa nu aveai cum pentru ca erai mult prea ocupata.
Gemeni – Hraneste-ti sufletul cu iubire si liniste. Gaseste in fiecare zi cateva lucruri marunte pentru care sa fii recunoscatoare. Esti sanatoasa si asta este tot ce conteaza in aceste momente.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.