Printul Harry si Meghan Markle au o „legatura cosmica”, spune un astrolog celebru

1
De Teodora Tirca
1 dec. 2021

Dragostea pe care si-o poarta Printului Harry si Meghan Markle a fost scrisa in stele, arata diagrama lor astrologica, analizata de celebrul astrolog Aliza Kelly.

In cel mai recent episod din Celebrity Astrology Investigation, realizat de People TV, Kelly spune ca perechea „este atat de conectata, atat de puternica… Este o iubire magica!”. Astrologul arunca o privire mai atenta asupra diagramei lor astrologice, pentru a explica, din punct de vedere cosmic, aceasta uniune care a rezistat in fata adversitatilor. Ce ii mentine atat de uniti?

Meghan tanjeste dupa iubire, protectie si stabilitate

Meghan Markle, in varsta de 40 de ani, are Soarele in Leu, cu ascendent in Rac si Luna in Balanta, ceea ce inseamna ca simte profund, are emotii puternice si tanjeste dupa protectie si stabilitate. „Ea… are aceasta energie materna naturala, iar grija pentru ceilalti este un instinct puternic”, explica Kelly. Ascendul in Rac inseamna ca „are nevoie de iubire si protectie, in timp ce soarele in Leu o ajuta sa-si exprime aceasta caldura, sa fie carismatica si ospitaliera. Luna in Balanta arata o orientare catre dreptate – Meghan este corecta si echilibrata”, spune astrologul.

Intre timp, Harry, in varsta de 37 de ani, este un „rege cu triplu semn de Pamant”, avand Soarele in Fecioara, ascendent in Capricorn si Luna in Taur. Potrivit lui Kelly, asta inseamna ca este „stabil, este impamantat, pretuieste siguranta si structura”. Dar exista parti din diagrama sa pe care timp de ani de zile nu le-a putut accesa, cum ar fi experienta emotionala profunda si sensul vietii sale, lucruri pe care le-a descoperit abia dupa intalnirea cu sufletul sau pereche.

Harry vindeca rana mamei prin intermediul lui Meghan

„Intrarea lui Meghan in viata lui i-a deschis ochii, pentru ca ea provine dintr-un mediu atat de diferit”, explica Kelly. „A inceput sa vada lumea dintr-o alta perspectiva; acest lucru i-a expus graficul astrologic la o perspectiva diferita… Nu avea posibilitatea de a-si accesa intregul potential fara Meghan”.

Potrivit analizei realizata de Kelly asupra diagramelor lor, conexiunea lui cu Meghan i-a dat puterea de a renunta la rolul sau de membru al familiei regale si l-a ajutat sa descopere ca „sistemul in care si-a pus increderea intreaga sa viata a fost de fapt imperfect, stricat”.

Kelly spune ca decizia lui de a se muta in California cu Markle a fost una foarte surprinzatoare daca ne uitam la multitudinea de planete de pamant din diagrama sa, insa ce e interesant e ca graficul lui Markle este fuzionat cu cel al Printesei Diana, si este semnificativ pentru alegerile lui Harry. Diana a fost nascuta in zodia Rac, cu Luna in Varsator si ascendent in Sagetator, adica a fost „un rebel innascut”, spune Kelly.

Efortul de ambele parti este secretul relatiei lor frumoase

„Capricornul este opusul Racului, asa ca semnul Soarelui mamei lui [Harry] activeaza zona din diagrama lui care reprezinta parteneriatul, ceea ce inseamna ca relatiile lui sunt portaluri catre intelegerea mamei sale”, spune Kelly, adaugand ca printul a aflat astfel mai multe despre raposata sa mama prin intermediul relatiei lui cu Meghan.

„De fapt, prin Meghan a reusit sa cultive o relatie cu adevarat semnificativa cu mama lui, chiar daca ea nu mai este prezenta fizic in viata lui”, spune astrologul. In cele din urma, relatia dintre Harry si Meghan se bazeaza pe vindecare, iar Kelly crede ca sunt atat de compatibili pentru ca amandoi sunt dispusi sa depuna eforturi pentru dragostea lor.

Foto: Instagram/@kensingtonroyal