Regula dupa care sa te ghidezi in viata, in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
15 apr. 2020

Aceasta regula de capatai se reflecta in mai toate alegerile si actiunile tale.

Constient sau nu, fiecare dintre cele 12 zodii functioneaza dupa un anumit principiu, dictat de trasaturile native si impamantenit de-a lungul vietii. Chiar daca nu se dovedeste intotdeauna a fi o varianta castigatoare, aceasta regula de capatai se reflecta in mai toate alegerile si actiunile noastre.

Moto-ul fiecarei zodii

Berbec – Mai bine risti si gresesti decat sa te intrebi „cum ar fi fost daca

Berbecul se afla pe podiumul celor mai impulsive zodii. Curajos si exuberant, nu ii place sa astepte momentul perfect, el reactioneaza cand si cum ii dicteaza sufletul sau, mai pe sleau, instinctul. Prefera sa piarda decat sa regrete ca nu a incercat.

Taur – Daca te grabesti, nu ajungi departe

Una dintre cele mai calme si rabdatoare zodii, Taurul adora sa faca lucrurile metodic, in tihna, fara graba. Cei nascuti in semnul Taurului au convingerea ca e mai bine sa fii precaut si sa gandesti totul pe indelete daca vrei sa reusesti ce iti propui pe termen lung.

Gemeni – Nu datorezi nimic nimanui

Se stie despre Gemeni ca ii sperie ideea de a-si lua angajamente sau de a fi constransi in vreun fel. Chiar daca isi iubesc din suflet prietenii, pastreaza o anume distanta. Cei dragi trebuie sa-si cunoasca limitele si sa nu considere ca totul li se cuvine.

Rac – Nu exista dragoste fara sacrificiu

Sensibilii Raci adora stabilitatea sentimentala si ideea de familie. Nu exista, din perspectiva acestui semn zodiacal, niciun efort prea mare cand e vorba de binele celor dragi. Pentru dragoste merita sa sacrifici totul, caci fara ea oricum fericirea nu este posibila.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.