Relatie serioasa sau aventura: ce isi doresc mai mult zodiile

1
De Cristina Tudor
25 oct. 2019

Descopera daca e pregatit pentru o relatie serioasa sau doar pentru inca o aventura de-o noapte! Zodia lui te poate ajuta sa iei decizia corecta!

Berbec

Atunci cand se intalneste cu cineva, Berbecul se gandeste mereu la faptul ca acea persoana ii va putea fi alaturi pentru tot restul vietii.

El vrea ca toate relatiile lui sa fie serioase, nu aventuri de-o noapte. E recunoscut pentru relatiile sale durabile si pentru faptul ca nu se joaca cu sentimentele nimanui. Pentru ca relatiile lui sa functioneze, partenerul sau trebuie sa fie intotdeauna sincer cu privire la ceea ce simte. Pentru ca este atat de serios, are pretentia ca si jumatatea sa sa fie la fel.

Taur

Taurul are tendinta de a lua lucrurile incet pana cand devine sigur de ceea ce vrea intr-o relatie.

Vrea sa curteze si sa se asigure ca partenerul sau stie ca e interesat de ceva serios. Odata ce ajunge sa iubeasca, el se dedica trup si suflet persoanei respective si nu va permite ca acea dragoste sa dispara prea usor. Fiind un semn de pamant, odata ce prinde radacini undeva, este greu sa mai plece in alta parte. Este una dintre cele mai stabile zodii si este foarte greu ca ceva sa il faca sa se razgandeasca.

Gemeni

Nativul/a din Gemeni este genul de partener care se razgandeste constant.

Nu e sigur nici ce vrea sa manance la cina, cu atat mai mult cand vine vorba de planurile de weekend. Are tendinta de a-si pierde concentrarea si de a se plictisi cu usurinta, asa ca, mai degraba, este inclinat spre aventuri decat spre relatii serioase. El este instabil in privinta tuturor aspectelor vietii sale, nu numai in relatiile sale. Cauta in permanenta ceva mai bun, iar in dragoste asta nu e o atitudine prea grozava. Poate ca nu stie ce vrea in primul rand si incepe o relatie cu cineva doar pentru ca i se pare o idee buna pe moment.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.