Scuza care iti distruge viata fara sa-ti dai seama, in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
28 iul. 2020

Uneori, cu totii inventam scuze atunci cand nu ne simtim pregatiti sa facem ceva. Din pacate, in unele cazuri aceste scuze ne pot ruina viata!

De cate ori nu ai lasat lucrurile pe maine si nu le-ai mai facut niciodata? De cate ori nu a trecut dragostea pe langa tine pentru ca nu ai avut curajul de a spune pe cine placi? Viata nu e despre regrete, este despre ceea ce faci si simti acum!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu am timp!

Daca este ceva important pentru tine, atunci ar trebui sa iti faci timp pentru acel lucru. S-ar putea sa ai mult de munca, dar iti poti rearanja programul astfel incat sa ai timp pentru prietenii tai, pentru relatie sau chiar pentru o vacanta rapida. Nu strica niciodata sa iti prioritizezi lucrurile cu adevarat importante pentru tine si importante in viata, in fond.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu este momentul!

Nu poti sa astepti momentul perfect, pentru ca vei fi intr-o continua asteptare toata viata. Daca vrei sa intrebi ceva pe cineva, sa te desparti de cineva sau sa ceri o marire de salariu, atunci fa-o azi! Nu ai nevoie sa astepti, este, pur si simplu, o irosire de timp si o sursa de stres.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sunt prea obosita!

Nu mai sari peste antrenamente, nu mai anula planurile cu prietenii, nu mai sta acasa atunci cand ai putea sa iesi in oras traindu-ti viata! Poti sa te odihnesti cat vrei apoi, dar este important sa te bucuri de lucruri la timp si, mai ales, atunci cand ti se ofera ocazia!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Se va schimba el!

Daca esti tratata urat, pleaca! Partenerul tau nu se va schimba in versiunea pe care ti-ai dorit-o si imaginat-o mereu, mai ales peste noapte. El nu va ajunge niciodata la standardele tale si trebuie sa accepti acest lucru indiferent cat de greu ti-ar fi la inceput.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.