3 secrete ale aparitiilor impecabile ale vedetelor

1
De Cristina Tudor
17 nov. 2019

Toate aparitiile vedetelor de la Hollywood pe covorul rosu sunt analizate sub lupa.

Multe celebritati au vorbit adeseori despre presiunea pe care o resimt pentru a arata intr-un anume fel, pentru a se situa in topul celor mai bine imbracate sau pentru a evita momentele stanjenitoare care le-ar duce direct pe prima pagina a tabloidelor. Cu toate acestea, rareori se intampla ca o actrita sau o cantareata sa gafeze grav in fata aparatelor de fotografiat.

Dincolo de armata de stilisti, cosmeticiene si asistenti personali pe care ii au, toate vedetele de la Hollywood au cateva secrete care nu numai ca le ajuta sa aiba o imagine cat mai buna, dar in multe cazuri le si economisesc timp:

Piele perfect epilata tot timpul

Daca te-ai intrebat adeseori cum reusesc vedetele sa aiba o piele perfect epilata, fara iritatii, fire de par crescute pe sub piele sau alte imperfectiuni, atunci trebuie sa stii ca mai toate celebritatile au apelat la epilarea definitiva. Aceasta procedura nu numai ca a devenit accesibila oricui, dar este foarte eficienta pe termen lung: scapi de parul nedorit, iar acesta nu mai creste, singura conditie fiind sa mergi la niste sedinte de intretinere de doua ori pe an. O nimica toata, daca ne gandim la cat timp, bani si efort investim in epilarea cu ceara, lame de ras, epilatoare sau benzi cu ceara rece…

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Getty Images.