7 secrete din astrologie pe care trebuie sa le stii

1
De Cristina Tudor
17 ian. 2019

Cateva mici secrete astrologice pe care trebuie sa le cunosti!

Fenomenele astrologice si cele astronomice sunt extrem de complexe, greu de patruns fara o pregatire speciala si interpretabile in nenumarate moduri. Totusi, cateva mici secrete merita cunoscute indiferent ca esti pasionata de stiinta astrelor sau novice in tainele ei. Ele te ghideaza si te ajuta sa iei cele mai bune decizii.

Secrete astrologice care iti pot schimba viata

1. Ia totul de la capat la Luna Noua

Cand Luna incepe un nou ciclu, poti incepe si tu o noua viata. Proiectele noi pot fi demarate cu succes acum, iar chestiunile neterminate isi pot gasi, in sfarsit, o rezolvare. E un moment bun sa-ti faci planuri, calcule si sa actionezi cu curaj. Tot acum scapi de obiceiurile proaste si le inlocuiesti cu altele bune. Daca vrei sa renunti la fumat, sa incepi o noua dieta, sa-ti faci abonament la sala, cauta Luna noua in calendar si da chiar atunci startul calatoriei catre schimbare.

2. Schimba-ti coafura la Luna Plina

Daca iti tai parul chiar inainte de Luna Plina, el se regenereaza si creste mai repede, mai des si mai viguros. Unii stilisti sunt de parere ca este si mai putin rebel, si mai usor de coafat in faza de crestere a Lunii.

3. Nu face achizitii majore cand e Mercur retrograd

In perioadele de retrogradare ale planetei Mercur, este precaut sa fii extrem de rezervata in toate aspectele vietii. Este afectata comunicarea, poti fi gresit inteleasa, apar tensiuni si rupturi din nimic. Tocmai de aceea, astrologii nu recomanda sa semnezi contracte, sa demarezi afaceri, sa pleci in calatorii sau sa cumperi o locuinta, o masina sau alte obiecte de valoare intr-un astfel de context astral, pentru a evita incurcaturile, neintelegerile si esecurile.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.