5 secrete Feng Shui: Cum atragi iubirea si armonia in viata ta

1
De Alice Moisescu
24 oct. 2018

Apartamentul sau casa in care locuiesti pare a fi doar o adunatura de lucruri? E posibil sa atragi astfel si probleme sentimentale daca esti intr-o relatie!

Spui Feng Shui, spui armonie si echilibru. Ca atare, dezordinea si lipsa spatiului se afla cumva in antiteza cu principiile Feng Shui. Expertii spun ca persoanele dezordonate nu sunt disponibile emotional sau pentru a primi pe cineva in viata lor, in inima lor, si ca au mintea aglomerata.

Acestia ne sugereaza cateva schimbari binevenite prin care putem atrage iubirea si fericirea in viata noastra:

1. Fa-ti patul in fiecare dimineata

Patul nefacut impiedica circulatia energiei pozitive in camera. O camera aranjata iti va da sentimentul de liniste si pace, de care ai nevoie pentru a-ti incarca bateriile.

2. Aranjeaza-ti o camera de odihna primitoare si confortabila

Spatiile noastre de dormit trebuie sa fie primitoare si confortabile pentru a crea relatii deosebite si pline de iubire si de sens. Nu sunt recomandate dormitoarele foarte mari: „Cand spatiile devin tot mai largi, oamenii au tendinta de a trai din ce in ce mai distantati emotional unii de ceilalti”, spun sociologii.

3. Lasa spatiu pentru altcineva

Oamenii singuri au tendinta de a-si crea spatii doar pentru o singura persoana, doar pentru sine. Ei au un singur scaun, un pat de o singura persoana, o singura noptiera etc. Mai adauuga o noptiera pentru cineva. Fa loc si in dulapul tau.

„Nu il umple doar cu lucrurile tale. Onoreaza spatiul si rezerva loc si pentru o viitoare persoana speciala in viata ta. Lasa loc si pentru cineva care va veni, fii deschisa la oportunitati, fii deschisa la iubire”, mai adauga acestia.

4. Aranjeaza masa din sufragerie in forma de cerc

Masa ar trebui sa fie in forma rotunda daca vrei ca in casa ta sa domneasca armonia si intelegerea reciproca. Cercul este un simbol al iubirii si al respectului reciproc.

5. Decoreaza-ti casa cu fotografii in care sunteti fericiti

Ca sa imbunatatesti armonia din cadrul familiei tale, inconjoara-te de fotografii in care tu si partenerul sunteti fericiti impreuna.

Foto: Shutterstock.com