Semne ca e indragostit de tine, in functie de zodia lui. Astrologia iti dezvaluie adevaratele lui sentimente

1
De Cristina Tudor
31 ian. 2022

Un lucru trebuie sa fie clar inca de la inceput: barbatii nu isi exprima cu usurinta sentimentele. Ei ne lasa in mod constant confuze cu privire la ceea ce simt!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul iti va lasa de inteles ca e indragostit de tine cat de traditional poate. Dar, in acelasi timp, din moment ce el nu va arata nicio emotie, vei ramane confuza si frustrata.

Chiar daca isi va pune bratul in jurul taliei tale in public, te va prezenta doar ca prietena lui, nu iubita lui. Si te va scoate la intalnire, doar ca iti va sugera sa va vedeti direct acolo si, probabil, nu va fi cel mai romantic loc.

Dar asa actioneaza el in public, de aceea pentru a-ti da seama de adevaratele lui sentimente trebuie sa acorzi o atentie deosebita actiunilor lui in privat.

Poate iti va aduce flori, va gati special pentru tine sau se va juca cu parul tau in timp ce va uitati la un film. Asa iti poti da seama ca un Berbec te iubeste.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul ii va anunta pe toti ceilalti ce simte inainte ca tu sa stii acest lucru.

El poate fi gelos cand te vede vorbind cu altcineva, asa ca va veni direct la tine si isi va pune bratul in jurul tau. Un semnal clar pentru celalalt tip ca ii pasa de tine si ca ar trebui sa se retraga.

Si te vei simti in siguranta si confortabil cand esti in preajma lui, pentru ca el vrea sa te protejeze. Va fi destul de evident ca te iubeste prin actiunile lui.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In cazul nativului din Gemeni este destul de usor sa-ti dai seama daca e indragostit de tine, deoarece pur si simplu nu se poate satura de tine.

El te va suna si iti va trimite mesaje in mod constant pentru a vedea ce se intampla si pentru a sti de tine.

De asemenea, probabil ca aveti deja planuri pentru luna urmatoare, fie ca e vorba de o excursie sau o intalnire la film.

Si cel mai graitor semn, renunta la o seara cu baietii pentru a ramane cu tine.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com