Semne ca se gandeste in secret la tine, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
2 aug. 2020

Il placi, dar nu stii daca si el simte acelasi lucru pentru tine?

Poate este genul de barbat care chiar nu vrea sa faca primul pas si care isi ascunde sentimentele, insa exista unele semne care il dau de gol ca se gandeste in secret la tine!

Berbec

Daca se gandeste si te place in secret, nativul din zodia Berbec va fi preocupat de tine. Va fi foarte interesat de viata ta si iti va pune multe intrebari. Vei simti ca esti intotdeauna obiectul interesului lui! Cand Berbecul incepe sa se indragosteasca, vrea sa stie totul despre tine. De obicei, nu va trebui sa ghicesti care ii sunt intentiile.

Taur

Nativul din Taur te testeaza in timp ce te curteaza. Acest lucru poate parea destul de confuz, deoarece un Taur te seduce si deschide calea pentru o poveste de iubire, dar, de asemenea, el poate avea un comportament neplacut, ca si cum nu ar avea incredere in tine.

Cel mai probabil chiar nu are incredere, asa ca se pazeste pana e convins ca nu exista motive.

Gemeni

Daca se gandeste la tine, nativul din Gemeni nu va tine acest lucru ascuns. Daca banuiesti ca te place sau cel putin este interesat de tine, cel mai probabil ai dreptate. Iti va dezvalui destul de direct care ii sunt sentimentele si nu vei avea dubii cu privire la intentiile lui.

Rac

Daca nativul din zodia Rac te place si viseaza la tine in secret, va incerca sa te faca sa razi.

Chiar daca e indragostit nebuneste, va fi precaut. Acesta va vrea sa se asigure ca nu ii vei frange inima, dar, in acelasi timp, nu poate rezista daca sentimentele lui sunt foarte puternice. Cand unui Rac ii place de tine, vei vedea ca vrea sa petreaca mult timp alaturi de tine, va vrea sa fie prietenul tau cel mai bun si va fi capabil de orice pentru ca tu sa fii fericita si sa te simti confortabil.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.