4 semne de avertizare de la Univers ca ceva incredibil urmeaza sa se intample in viata ta

1
De Cristina Tudor
22 mai 2021

Nu uita niciodata ca Universul te va indeparta intotdeauna de calea care nu este potrivita pentru tine.

Am venit cu totii aici, pe pamant, pentru a invata lectii valoroase asa ca, daca ceva din viata ta nu functioneaza, aminteste-ti ca ceva mai bun este pe cale sa ti se intample. Trebuie doar sa ai rabdare si sa ai incredere in puterea divina.

Ideea ca suntem conectati la Univers, este, in general, privita ca un concept spiritual. Daca vrei ca Universul sa fie Dumnezeu, atunci in aceasta situatie apare conceptul religios. Oamenii de stiinta spun ca suntem conectati cu Universul prin vibratii – acestea, oricat de subtile ar fi, ajung sa afecteze fiecare lucru si suflet din aceasta lume.

Ar putea Universul sa ne avertizeze ca ceva (bun sau rau) urmeaza sa se intample in viata noastra? Pentru a crede asta, trebuie ca mai intai sa crezi urmatoarele:

1. ca Universul are o constiinta;

2. ca Universul are un mod de a comunica;

3. ca oamenii au o constiinta;

4. ca ambele constiinte influenteaza realitatea (intr-un fel sau altul).
semne de la univers

4 Semne de avertizare de la Univers ca ceva incredibil urmeaza sa se intample in viata ta

Iata care sunt cele mai importante semne pe care Universul ti le trimite pentru a te avertiza si a te pregati ca ceva incredibil urmeaza sa se intample in viata ta:

1. Intalniri neasteptate

Din senin, incepi sa te gandesti la cineva si apoi, dintr-o data, persoana respectiva apare in fata ta sau iti da un telefon (si nu aveai niciun motiv sa te astepti la unul).

Un alt moment ar fi ca ai nevoie de o indrumare/ un sfat si cineva apare si iti ofera ajutorul de care ai nevoie.

Astfel de semne sunt de obicei dovezi ca esti pe calea cea buna si ca Universul este fericit sa te ghideze in deciziile tale – si ca in scurt timp va aparea o schimbare in viata ta care te va face si mai fericita.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.