Semnificatia spirituala a zilei 11.11. Pe data de 11 noiembrie se deschide un portal magic

1
De Cristina Tudor
10 nov. 2021

Ziua de 11 noiembrie este o perioada excelenta pentru a face o analiza a vietii noastre, a ne pune in ordine gandurile, a ne invata lectiile, a intelege ce ne dorim de la prezent si viitor si de a manifesta visurile noastre.

11.11 (11 noiembrie) este singura una dintre zilele importante din an in care Universul ne deschide portalul magic si ne ofera acces la puterea divina. In aceasta zi portalul 11:11 se deschide larg, formand cea mai puternica poarta pentru o manifestare plina de energii magice ce ne vor permite sa ne implinim cele mai importante visuri.Retail jobs

11.11. Ce reprezinta numarul 11 in numerologie?

Din punct de vedere numerologic, 11 este un numar maestru ce detine o vibratie incredibil de creativa si de puternica, ce ne permite ca scopurile, dorintele si intentiile noastre sa se manifeste natural si liber. De asemenea, este considerat un numar al trezirii spirituale si poate fi de mare ajutor in activarea unor stari de constiinta extrem de inalte.

Trebuie sa invatam sa citim semnele

Atunci cand vedem frecvent 11:11 (exemplu – ne uitam la ceas si este 11:11) sau suntem legati de semnul 11, Universul ne poate indica o schimbare pe care urmeaza sa o avem in viata noastra sau, ne poate anunta ca va urma o perioada de trezire spirituala.

Universul, ingerii si ghizii spirituali folosesc numerele ca o metode de conectare si comunicare cu noi. Adesea, 1111 este folosit pentru a ne ajuta sa fim mai atenti la viata noastra, pentru a ne face sa intelegem ca avem nevoie sa mergem pe drumul cel bun. Modelul 1111 are, in mod fundamental, legatura cu alinierea la divinitate astfel incat sa putem merge pe cele mai spirituale cai pentru sufletul nostru si, de asemenea, sa primim vibratiile de care avem nevoie si pe care ni le dorim.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com