Semnul zodiacal care se va schimba cel mai mult in 2022 – urmeaza transformari uimitoare, spun astrologii

1
De Teodora Tirca
8 ian. 2022

Toate zodiile vor avea parte de transformari, insa acest semn zodiacal se va reinventa complet in noul an.

Este vorba despre semnul Scorpionului, spun astrologii de la The Astro Twins. Inainte de transformarea vietii lor, ei trebuie sa lase in urma tot ceea ce ii tine pe loc, spun expertii pentru MindBodyGreen.

„Anul urmator evoca un proces important care are loc doar de cateva ori in viata ta”, spun astrologii, adaugand: „Dar mai intai, trebuie sa arunci straturi din tine care nu mai sunt <<tu>>, parti ale identitatii tale care au fost construite din durere sau experiente trecute, care nu te mai reprezinta.”

Efectuarea acestei lucrari de „deconstructie” va fi esentiala atunci cand Nodul Sud Lunar (care este un punct al karmei si al vietii trecute) calatoreste prin semnul tau din 18 ianuarie 2022 pana pe 17 iulie 2023. „Pentru a experimenta aceasta alchimie cosmica, o parte din tine ar putea intra in subteran, adanc in tunelul de transformare”, explica astrologii.

Cea mai mare greseala pe care ai facut-o in 2021, in functie de zodia ta

Alte date importante de retinut pentru acest semn

Desi s-ar putea sa simti nevoia de a te retrage in coconul tau in timpul transformarii, alte cateva intalniri cosmice te vor tine oarecum in lumina reflectoarelor in acest an – si din motive intemeiate.

In primul rand, spun astrologii, Jupiter se afla in prezent in Pesti pana pe 10 mai (unde va reveni apoi intre 28 octombrie si 20 decembrie), iar aceasta este a cincea ta casa a creativitatii, pasiunii, dramei si, bineinteles, atentiei. „De la o noua poveste de dragoste zguduitoare, la proiecte artistice sau chiar faima, talentul si magnetismul tau vor atrage atentia”, spun The Astro Twins. Si apropo, cand Jupiter aterizeaza in cea de-a sasea casa a bunastarii din 19 mai pana pe 28 octombrie, profita de ocazie pentru a incepe o noua rutina sanatoasa. Orice incepi in aceasta perioada va da roade.

Expertii mai spun ca ai putea fi atrasa de cineva din afara „tiparului” tau obisnuit sau chiar ai putea imbratisa un nou tip de model de parteneriat in acest an al schimbarilor profunde.

Foto: Pexels.com.