Pe 9 septembrie Marte intra in retrograd. Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte

1
De Cristina Tudor
8 sept. 2020

Pregatiti-va pentru un nou val de energii intense.

Pe 9 septembrie Marte intra in Retrograd si vine cu o energie neegalata pentru a ne invata cateva lectii importante pe care pana acum le-am tot evitat.

Urmatoarea perioada este una de reflectare. Vom avea timp sa analizam tot ce s-a intamplat in ultimul an – de la schimbari, la decizii, la relatii incheiate sau incepute. Am experimentat atat de multe lucruri noi pana acum, iar acest Retrograd va pune din nou amprenta pe ele. Astrele ne sfatuiesc sa ne pregatim pentru o explozie intensa de energie deoarece Marte declanseaza din nou acele momente puternice de alinieri astrologice.

Iata care este Sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte:

Berbec – Ai incredere in Univers, permite-i timpului sa isi joace cartea

Nu te mai agata de fiecare lucru care ti se intampla. Invata sa faci un pas in spate si sa ii permiti Universului sa iti arate drumul. Ai incredere in Dumnezeu, permite-i timpul sa isi joace cartea, sa te invete lectiile importante si sa te ajute sa iti dai seama de ce ai nevoie pentru a fi fericita cu adevarat.

Taur – Bucura-te de viata

Aceasta este o perioada incredibil de frumoasa pentru tine. Universul iti permite sa explorezi, sa experimentezi, sa descoperi lucruri noi si interesante. Nu sta in casa, iesi in oras, bucura-te de fiecare clipa, petrece timp cu oameni noi si speciali – fiecare te va invata ceva diferit.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.