Serialul Bridgerton continua pana cel putin in sezonul 4. Dar ce urmeaza pentru actorul Regé-Jean Page?

1
De Cristina Tudor
20 apr. 2021

Netflix a reinnoit cel mai mare succes al sau, serialul Bridgerton, cu sezoanele 3 si 4.

Sezonul 2 este in productie si urmareste povestea din seria de romane – Lordul Anthony Bridgerton aflat in cautarea iubirii. Ce stim pana acum despre sezonul 2? Regé-Jean Page nu se va intoarce.

Bazat pe romanele best-seller ale Juliei Quinn, BRIDGERTON este setat in lumea atragatoare, opulenta si competitiva a inaltei societati din perioada Regency in Londra. De la salile de bal stralucitoare din Mayfair, la palatele aristocratice din Park Lane, seria dezvaluie o lume seducatoare, somptuoasa, plina de reguli complicate si lupte dramatice pentru putere, in care nimeni nu este cu adevarat vreodata pe un teren stabil.

In centrul spectacolului se afla puternica familie Bridgerton. Alcatuita din opt frati uniti, acest grup amuzant, plin de indrazneala si inteligenta, trebuie sa navigheze piata matrimoniala de top in cautarea romantismului, aventurii si iubirii.

Ce spune Netflix despre serialul Bridgerton

„Bridgerton ne-a luat prin surprindere. Echipa creativa condusa de Shonda cunostea materialul si a adus la viata o drama frumoasa, emotionanta si romantica pentru abonatii nostri. Au cateva planuri mari pentru viitor si credem ca audienta va continua sa iubeasca acest serial. Planuim sa ramanem in afacerea Bridgerton pentru mult timp de acum inainte” spune Bela Bajaria, VP, Global TV.

Ce spune producatorul Shonda Rhimes

Din primul moment in care am citit delicioasa serie Bridgerton a Juliei Quinn, am stiut ca acestea sunt povesti care vor captiva audienta. Dar evolutia acestei adaptari nu ar fi fost posibila fara contributiile semnificative ale intregii echipe Shondaland. Aceasta confirmare a celor doua noi sezoane este un vot puternic de incredere in munca noastra si sunt extrem de recunoscatoare sa am parteneri asa de implicati si creativi ca Netflix. Eu si Betsy suntem incantate ca am avut oportunitatea de a aduce lumea Bridgerton pe ecranele unei audiente globale.

De ce nu revine Regé-Jean Page? Si ce il asteapta dupa succesul din serialul Bridgerton?

Se pare ca englezul nu a mai fost de acord cu viziunea creativa a lui Shonda Rhimes. Insa, aceasta sustine ca planul producatorilor a fost sa il aiba pe Regé-Jean Page pentru primul sezon. Zvonurile spun, insa ca, actorul ar fi fost nemultumit ca nu ar mai fi fost in centrul actiunii si, de aici, ar fi refuzat sa revina in productie, chiar si pentru cateva episoade. Dar lucrurile in Shondaland se schimba in timp… doar in cel mai recent sezon din Grey’s Anatomy se cam intorc toti actorii iubiti.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: PR.