Sezonul Gemenilor: Comunicarea gresita poate duce la conflicte extrem de dureroase

1
De Cristina Tudor
22 mai 2020

In acest sezon suntem intr-o conexiune foarte apropiata cu stelele, cu planetele, cu pamantul si ne modelam viata in timpul sederii pe aceasta planeta.

Il putem numi echilibru, unde avem ocazia sa sarbatorim cunostintele despre cine suntem si ce putem fi. Ne deschidem sufletele in fata divinitatii si ascultam ceea ce simtim cu adevarat.

Sezonul Gemenilor va incepe in curand – pe 21 mai. Va incepe atunci cand Portalul Pleiadian va atinge apogeul si se va incheia cu solstitiul de vara. Va fi al doilea sezon al eclipsei si, partea interesanta, in aceasta perioada avem si un Mercur Retrograd.

Zodia Gemeni este aratata ca doua identitati, doi gemeni – unul dintre gemeni este muritor, in timp ce celalalt este dintr-o lume diferita si nemuritor. Impreuna, acestia descopera complicatiile vietii nu doar de pe Pamant, ci si din Univers.

Sarcina lor este unirea intelepciunii pamantesti cu intelepciunea taramurilor superioare pentru a intelege lumea in ansamblu.

In acest sezon suntem intr-o conexiune foarte apropiata cu stelele, cu planetele, cu pamantul si ne modelam viata in timpul sederii pe aceasta planeta. Il putem numi echilibru, unde avem ocazia sa sarbatorim cunostintele despre cine suntem si ce putem fi. Ne deschidem sufletele in fata divinitatii si ascultam ceea ce simtim cu adevarat.

Planeta Mercur guverneaza zodia Gemeni si astfel atunci cand va intra in Retrograd pe 18 iunie, ii vom simti efectul din plin.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.