Sfatul surprinzator al lui Michelle Obama pentru a gasi partenerul perfect

1
De Maria Constantin
12 sept. 2020

Fosta Prima Doamna a Statelor Unite are o parere inedita despre felul in care trebuie sa cauti partenerul cu care sa iti traiesti tot restul vietii.

Daca ar fi dupa Abby Gardner, jurnalista de la Glamour, i-ar cere sfatul fostei Prime Doamne a Statelor Unite pentru orice decizie pe care trebuie sa o ia in viata, fie ca e una marunta sau importanta. Insa cum acest lucru este imposibil, Abby trebuie sa urmeze sfaturile pe care Michelle Obama le ofera cu intelepciune in podcastul ei.

Sotia lui Barack Obama abordeaza in inregistrarile sale multe teme interesante, vorbind, de exemplu, despre prietenie sau despre cum sa alegi un partener potrivit cu care sa traiesti. Iar Michelle stie ce spune, tinand cont de experienta mariajului ei cu Barack Obama.

Intr-unul dintre cele mai recente episoade, Michelle Obama a discutat cu realizatorul TV Conan O’Brien si, la un moment dat, a venit vorba despre relatii. Cand O’Brien i-a spus ca el crede ca barbatii sunt pregatiti mai tarziu in viata, emotional si intelectual, pentru a se casatori, Michelle a fost de acord. „Asa cred si eu. Cred ca tendinta unui barbat de a astepta si de a se pregati in timp este un instinct bun, la care multe femei tinere ar trebui sa se gandeasca”, a spus ea.

Cum iti alegi partenerul: ca la baschet!

Michelle a comparat apoi alegerea unui partener cu felul in care iti alegi echipa favorita de baschet: „Daca te uiti la o echipa, la oamenii care tu vrei sa castige, si la cine e numarul unu, vrei ca toti cei din echipa ta sa fie puternici. Nu vrei sa aiba nicio slabiciune. Nu vrei pe cineva pe care il poti domina. Nu vrei pe cineva care este perdant, corect? Si, in plus, daca e vorba de o echipa, trebuie sa fii in stare sa faci orice, mai ales in baschet. N-ai alege niciodata pe cineva care spune ‘Eu doar driblez. Nu arunc. Nu fac faza de aparare. Doar driblez'”, a explicat ea, demonstrandu-ne cunostintele tehnice despre acest sport.

„Daca privim casnicia ca pe o echipa adevarata, vrei ca partenerul tau sa fie un invingator. Vrei sa fie ca LeBron, stii?”, a adaugat ea.

„Casnicia este grea”

Doamna Obama recunoaste, insa, ca aceasta comparatie are limitele ei si ca, de fapt, procesul nu este deloc usor. „Oamenii nu sunt perfecti. Casnicia este grea. E o provocare pentru oricine”, a spus aceasta.

„Dar intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui este ‘Vrei sa-ti petreci viata cu cineva? Vrei sa construiesti ceva cu cineva?’. Si nu exista niciun mod magic de a reusi asta. E vorba de munca si experienta, sa renunti la aplicatiile de intalniri, sa te vezi cu o fata sau sa fii cu ea cateva luni. Pentru ca asta inseamna sa fii cu cineva. Nu poti sa te bazezi pe Tinder pentru o relatie de lunga durata”, a conchis Michelle Obama.

Foto: Instagram – @michelleobama