5 sfaturi pentru a-ti regasi increderea in Univers atunci cand lucrurile devin dificile

1
De Cristina Tudor
6 apr. 2021

Aminteste-ti ca exista frumusete in tragedie, lumina in locurile intunecate, curcubeu dupa furtuna si lectii de viata dupa cele mai dificile situatii.

Magia este miracolul care se intampla in momentul in care sufletul tau se conecteaza la Univers. Este experienta care schimba viata, care te conecteaza la divinitatea care locuieste in inima ta.

Magia este o arta completa. Poate ca viata ta nu este intotdeauna perfecta si frumoasa, insa nici nu trebuie sa fie. Momentele dificile, grele, dureroase iti permit sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva diferita, sa inveti, sa cresti, sa te dezvolti, sa te maturizezi.

Din cand in cand, ne intrebam unde a plecat magia din viata noastra. Unde este magia pe care am simtit-o in adolescenta? Unde este magia care ne-a insotit in anii copilariei? Unde este magia care ne-a invatat sa visam cat mai mult cu putinta? Asadar, cum reinvii acel foc al magiei? Cum crezi din nou intr-o lume mai frumoasa, intr-un viitor mai bun? Iti spunem noi:

1. Aminteste-ti ca exista frumusete in tragedie, lumina in locurile intunecate, curcubeu dupa furtuna si lectii de viata dupa cele mai dificile situatii.

Este important sa continui sa ai incredere in tine, in calatoria pe care o faci in aceasta lume. Chiar daca lucrurile nu merg asa cum iti doresti, trebuie sa continui, sa mergi mai departe pe drumul tau, sa iti urmezi visurile, sa lupti pentru ceea ce iti doresti.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.