Singura sau intr-o relatie? Cum esti mai fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
20 mai 2021

Crezi ca esti pregatita pentru o relatie sau iti e bine singura?

Nu e niciodata o idee buna sa te grabesti sa intri intr-o relatie, mai ales imediat dupa o despartire. Relatiile de consolare tind sa nu fie de lunga durata si rareori te fac sa te simti mai bine cu tine si cu relatia ta din trecut.

Dar, de unde stii cand esti pregatita sa ai din nou o relatie cu altcineva? Poate semnalele indica faptul ca ti-e mai bine singura si esti pe cale sa faci o greseala. Astrologia te poate ajuta sa iti dai seama cum esti mai fericita!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Te descurci grozav pe cont propriu.

Viata ta este plina, esti fericita si nu duci lipsa de distractie si actiune. Nu ai nevoie de nimeni pentru a te simti implinita si nu esti dependenta de nimeni altcineva pentru fericirea ta.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Te vezi cum iti impartasesti viata cu altcineva.

In timp ce o relatie nu poate fi singurul lucru pe care il ai in viata ta, aceasta o afecteaza in multe feluri si trebuie sa ii poti face loc. Avand o relatie, devii conectata la prietenii partenerului tau, familiei lui, animalelor lui de companie, idei, activitati, aprecieri, antipatii, situatii de viata, considerente religioase si politice si chiar optiunile lui de distractie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.