Soarele a intrat in zodia Rac. Mantra de care sufletul tau are nevoie pentru urmatoarele saptamani

1
De Cristina Tudor
30 iun. 2021

Iata care este mantra de care sufletul tau are nevoie in urmatoarele saptamani in functie de zodia in care te-ai nascut:

Soarele s-a mutat in zodia Rac, ceea ce inseamna ca avem cateva saptamani bune la dispozitie pentru a sarbatori acest semn intuitiv, creativ si profund emotional.

Daca esti nascuta in zodia Rac, este posibil sa simti efectele sezonului Rac mai profund decat celelalte semne zodiacale. Mare atentie la sentimente si la emotii, la modul in care alegi sa le gestionezi si sa le expui in fata oamenilor din jurul tau.

Din fericire, exista multe practici care sa te ajute sa gasesti echilibrul si armonia necesare pentru a parcurge cu bine sezonul Racului – iar una dintre cele mai la indemana practici este folosirea afirmatiilor pozitive.

Afirmatiile sunt ganduri si idei pe care le alegem in mod intentionat – spre deosebire de toate acele ganduri aleatorii care apar pe tot parcursul zilei in mintea noastre. Afirmatiile sunt o modalitate usoara de a intari anumite ganduri si idei in mintea ta si a aduce bucurie si optimism in viata ta.

Mantra de care sufletul tau are nevoie pentru urmatoarele saptamani in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec – Am inima plina de afectiune, bunatate, compasiune si iubire fata de mine insami. Sunt plina de iubire fata de ceilalti.

Taur – Eliberez si dau drumul ACUM – tuturor gandurilor negative care imi trec prin minte. Nicio persoana, loc sau lucru, nu are nicio putere asupra mea. Pentru ca eu sunt singurul ganditor din mintea mea.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.