Soarele a intrat in zodia Taur. Mantra de care zodia ta are nevoie in urmatoarele saptamani

1
De Cristina Tudor
25 apr. 2021

A venit momentul ca Soarele sa straluceasca puternic in zodia Taurului – cu aceasta ocazie, Universul ne promite o perioada incredibil de frumoasa, cu surprize neasteptate, energie pozitiva si schimbari care sa ne ajute sa ne implinim cele mai mari visuri.

Iata care este mantra de care sufletul tau are nevoie in urmatoarele saptamani in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec

Am tot ce imi trebuie pentru a face din urmatoarele saptamani cea mai buna perioada a vietii mele. Ma trezesc in fiecare zi cu zambetul pe buze si sunt recunoscatoare pentru viata pe care o traiesc.

Taur

Simt iubire la fiecare pas. Simt bunatate in fiecare suflet pe care il intalnesc. Simt incredere cu fiecare schimbare pe care o fac. Simt fericire cu fiecare celula a corpului meu.

Gemeni

Pacea din interiorul inimii mele este mai adanca decat cuvintele o pot exprima. Am incredere in Univers. Stiu ca el ma ghideaza cu fiecare pas pe care il fac.

Rac

Manifest lucruri minunate in viata mea, atunci cand gandurile mele vin dintr-un loc iubitor. Ma eliberez de ura, de resentimente, de furie si de toate celelalte sentimente negative si ii permit inimii mele sa se incarce cu ganduri optimiste si cu emotii pozitive.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.