Soarele a intrat in zodia Varsator. Urmeaza o perioada creativa, magica, incarcata de energie puternica

1
De Cristina Tudor
21 ian. 2022

Esti curioasa sa descoperi ce ti-au pregatit astrele pentru urmatoarea perioada?

Pe 20 ianuarie Soarele iese din puternicul si incapatanatul Capricorn si intra intr-o zodie plina de sensibilitate, de iubire, de energie pozitiva, de creativitate si de originalitate, si anume zodia Varsator. Acesta este cel mai bun moment al anului pentru a arunca o privire mai profunda asupra semnului unic al Varsatorului pentru a vedea ce putem invata de la acest semn si cum ne putem schimba viata.

Universul ne spune sa ne pregatim spiritual deoarece reusim sa intram in conexiune cu noi insine. Vom observa o crestere mai mare a abilitatilor noastre creative, intelectuale si de rezolvare a problemelor – in special ale celor de natura umanitara.

In perioada 20 ianuarie – 19 februarie 2022, Soarele trece fericit prin semnul Varsator, marcand astfel un nou inceput. Avem la dispozitie aproape o luna intreaga pentru a ne bucura de aceasta energie si de a ne da seama cum ne putem imbunatati viata.

Soarele in Varsator. Ce presupune aceasta schimbare?

Sezonul Varsatorului este o perioada speciala de individualitate si creativitate. In timp ce simbolul acestui semn zodiacal – purtatorul de apa – provoaca adesea confuzie, Varsatorul este de fapt un semn de aer, ceea ce inseamna ca intelectul, gandirea si constiinta sunt unele dintre principalele puncte de focalizare ale fiintei acestui semn. Energia Varsatorului este cunoscuta ca fiind transformatoare si progresiva, schimbandu-ne in bine planurile de viitor.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com