Soarele in Leu: Momentul din an care aduce cele mai intense energii si o magie unica

1
De Cristina Tudor
25 iul. 2020

Am depasit perioada plina de emotie a zodiei Rac, ne asteapta sezonul plin de personalitate si energie al zodiei Leu.

In perioada 23 iulie-23 august vom simti caldura Soarelui stralucind pe sufletul nostru si revitalizandu-ne inimile. Multe evenimente astrologice ne asteapta in urmatoarele saptamani:

23 iulie – Cometa Neowise va fi cel mai aproape de Pamant

Sezonul Leului 2020 incepe cu o veste frumoasa: cometa Neowise va fi cel mai aproape de planeta noastra. De multe ori se spune ca aceste comete aduc mesajele schimbarii din ceruri. Aceasta perioada este un fenomen cu adevarat rar, avand in vedere ca Neowise este vizibila de pe Pamant la fiecare 6800 de ani. Asadar, mesajul pe care il va aduce va fi, de asemenea, foarte rar. Comenta ne-ar putea purifica de energie toxica si ne poate reinnoi campul energetic.

25 iulie – Marte se pregateste sa intre in retrograd

Marte isi incetineste drumul si se pregateste pentru luna septembrie, cand va intra in Retrograd. Astrele ne sfatuiesc sa fim foarte atenti la evenimentele care se petrec in aceasta perioada de umbra deoarece ne pot arata ce aduce Retrogradul pentru noi. Cand Marte va intra in Retrograd, nu vom fi foarte motivati sa facem lucruri interesante – asadar, avem timp pana in septembrie sa ne bucuram de viata asa cum ar trebui.

3 August – Luna Plina in Varsator

Luna Plina in Varsator vine cu o perioada incarcata de sentimente si stari ciudate. Daca ne aflam intr-o situatie dificila, este foarte important sa avem rabdare.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.