Soarta relatiei tale. 6 perechi de zodii si destinul lor

1
De Cristina Tudor
24 feb. 2021

Exista o pereche ideala pentru fiecare zodie. Destinul relatiei tale e scris in stele, descopera-l!

Exista zodii care sunt asemanatoare, dar care nu se inteleg deloc. Pe de alta parte, unele semne zodiacale au multe trasaturi in conflict, dar impartasesc abilitatea unica de a se echilibra si de a se completa reciproc.

Descopera care este soarta relatiei tale daca te regasesti printre cuplurile de zodii de mai jos:

Berbec si Scorpion

Aceasta este intruchiparea unui cuplu extrem de puternic. Este genul de cuplu care este un etalon pentru ceilalti.

Berbecul este renumit pentru pasiunea si ambitia sa. Este copilul care a luat intotdeauna prea in serios ora de gimnastica de la scoala. Scorpionul este un lider influent, s-a nascut cu aceste abilitati. E copilul care a refuzat sa se schimbe in echipamentul de sport si toti profesorii au acceptat. Ambele zodii sunt conduce de Marte, planeta conflictului si a actiunii. Asa ca, desi par diferite la suprafata, impartasesc valori similare si prefera acelasi stil de viata individualist.

Le place sa faca fata provocarilor, sa lupte si sa se descurce pe cont propriu.

Laolalta, Berbecul si Scorpionul se vor intelege. Ei isi vor respecta obiectivele reciproc si se vor motiva reciproc. Amandoi sunt inteligenti, dar abilitatile lor de manipulare nu vor functiona aici. Scorpionul e excelent in a-si da seama de intentiile cuiva, iar Berbecul va invinovati intotdeauna pe altcineva pentru greselile lui.

Taur si Balanta

Pentru cei familiarizati cu astrologia, aceasta relatie poate parea trasa de par. Taurul este discret, incapatanat si protector, iar Balantei ii place flirtul. Aceasta pereche poate parea imposibila pentru ca ar fi o explozie de gelozie, dar nu e chiar asa.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.