Talismanul norocos al fiecarei zodii: proprietati vindecatoare si protectoare

1
De Cristina Tudor
4 apr. 2020

Talismanele si cristalele energetice zodiacale prezinta proprietati metafizice, protectoare si echilibrante pentru cine le poarta.

Acestora le sunt atribuite puteri vindecatoare, considerandu-se ca pot echilibra meridianele energetice, pot aduce protectie impotriva energiilor negative si pot atrage bogatia materiala si spirituala.

Inca din timpuri stravechi pietre si cristale cu proprietati vindecatoare, incarcate cu energii protectoare erau purtate de conducatorii lumii, de imparati si faraoni, exemplul acestora fiind apoi urmat de tot mai multi oameni. Vracii si vindecatorii vremurilor foloseau puterile tamaduitoare ale acestor valoroase pietre, in functie de zodii, de boli si alte caracteristici individuale, cunoscandu-le proprietatile matafizice.

Aceste talismane protectoare pot fi purtate ca bijuterii sau pot fi continute in obiecte decorative, potrivite pentru haine, casa si birou.

Talismanul zodiei Berbec: Carneol

Guvernate de Marte, nativele zodiei Berbec sunt, in general, persoane dinamice, intreprinzatoare, sociabile, indraznete si extrovertite, orientate catre schimbare si cu un dezvoltat simt al luxului si al aventurii. Sunt increzatoare in fortele proprii, curajoase si orientate catre control. In zodiac sunt considerate ca avand abilitati de lider.

Pietrele energetice benefice zodiei Berbec sunt cele care calmeaza, care elimina stresul si atrag prosperitatea. Culorile caracteristice zodiei sunt rosu si portocaliu. Carneolul este talismanul specific zodiei Berbec, care prezinta rol protector, stimulativ, aducand incredere in sine si protejand impotriva furiei, energiilor negative, invidiei, geloziei.

Alte pietre protectoare pentru zodia Berbec: Jasp rosu, Citrin, Pirita, Granat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.