Te iubesc, dar pana cand? Ce nu poti ierta in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
14 mart. 2019

Tu pana cand lupti pentru iubire?

Pana cand moartea ne va desparti? Asa arata iubirea ideala, insa in viata reala, fiecare zodie are un punct sensibil peste care nu poate trece, un compromis pe care nu-l poate face. Tu pana cand lupti pentru iubire?

Ce nu poti ierta in relatii in functie de zodie

Berbec – pana cand ma tradezi

Cand iubesc cu pasiune, Berbecii devin foarte posesivi si nu vor ierta niciodata tradarea. Isi doresc iubire, adorare si atentie doar pentru ei, nu sunt dispusi sa o imparta nici macar pentru o clipa.

Taur – pana cand iti incalci promisiunile

Loialitatea si increderea sunt cele mai importante lucruri pentru Tauri intr-o relatie. Daca le dai sperante, iar apoi sa bati in retragere, la fel vor face si ei, fiindca superficialitatea ii dezamageste profund.

Gemeni – pana cand devii posesiv

Gemenii trec cu vederea multe lucruri si, desi sunt secretosi, atunci cand iubesc isi pun sufletul pe tava. Dar daca devii nesigur, gelos si il stresezi cu acuzatii inchipuite, va disparea cat ai bate din palme.

Rac – pana cand ma faci sa ma simt singura

Pe Raci ii ucide incet o atitudine rece, distanta, indiferenta. Chiar daca ar sacrifica orice pentru iubire, compromisul de a renunta sa astepte dovezi de dragoste si afectiune nu-l vor face niciodata.

Leu – pana cand ma descurajezi

Pentru un Leu, aprecierea si increderea partenerului de viata este cel mai bun combustibil, Daca subestimezi si critici permanent un Leu, zilele tale alaturi de el sunt numarate.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.