Tiparul barbatului de care te indragostesti, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
3 nov. 2020

Te indragostesti de acelasi gen de barbat de fiecare data? Iti promiti ca nu mai repeti aceeasi greseala si totusi te trezesti implicata intr-o relatie cu exact tipul pe care ai jurat ca o sa-l eviti? O facem cu totii!

Poate ca se intampla acest lucru dintr-un motiv si nu este intotdeauna un lucru rau!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai tendinta de a te intalni cu barbati cuminti si amabili, nimic in neregula cu asta.

Problema este ca acestia au tendinta de a cere mai mult timp si energie decat esti dispusa sa le oferi. Poti incerca sa fii mai sincera cu ei, sa le ceri sa-ti ofere spatiu. Daca doar decizi sa ii blochezi pe telefon, e posibil ca acestia sa nu inteleaga mesajul si sa continue sa iti invadeze spatiul in alte moduri.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ai reputatia ca esti incapatanata si ca ai un punct de vedere puternic.

Nu excelezi in ceea ce priveste conceptul de compromis sau de a lasa macar putin de la tine. Si, totusi, genul de barbat hotarat si pasionat pare sa iti atraga intotdeauna atentia. Este minunat pentru o vreme, dar ce se intampla cand voi doi va pregatiti coarnele pentru lupta si niciunul dintre voi nu va ceda?

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ai puterea de a transforma orice lucru plictisitor in ceva extrem de distractiv.

Si o faci cu abilitatile tale uimitoare de socializare si datorita inteligentei rapide. Iti plac barbatii care sunt ca tine: carismatici si aventurosi. Daca un tip isi asuma riscuri si preia comanda, te indragostesti pe loc de el. Dar, trebuie sa fie la fel de amunzat si fascinant ca tine, altfel ii spui adio.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.