Top 5 zodii care NU pot fi mintite

1
De Teodora Tirca
4 iun. 2021

Fiecare zodie prezinta calitatile sale incontestabile, iar in tot zodiacul distingem unii nativi care prezinta un al saselea simt cand vine vorba despre detectarea minciunilor.

Acestia prezinta o intuitie dezvoltata si un spirit de observatie ascutit, detectand adesea involuntar micile gesturi, inflexiunea vocii si alte detalii care tradeaza un mincinos. Va invitam sa descoperiti care sunt cele 5 zodii ce nu pot fi mintite!

Mai mult decat atat, daca unele zodii sunt mai tolerante in fata neadevarului, altele pot avea reactii destul de radicale atunci cand descopera ca au fost mintite. Daca aveti prieteni, memebrii ai familiei, frati sau alte cunostinte nascute in zodiile de mai jos, va sfatuim sa nu incercati sa-i pacaliti, caci situatia poate sa nu se termine cu bine.

Top zodii care nu pot fi mintite

Gemeni

Nativii Gemeni au un spirit de observatie ascutit si o intuitie de invidiat, asadar vor banui imediat lipsa de sinceritate. Mai mult decat atat, inteligenta si curiozitatea caracteristica ii ajuta sa puna intrebarile cele mai potrivite, care pun in bucluc orice persoana ce incerca sa ii duca de nas.

Totusi, odata ce au inteles ca sunt dusi cu zaharelul, nativii au toleranta fata de ceilalti, analizeaza motivele minciunii si mai ales daca este vorba despre celebra minciuna cu intentii bune. In general, Gemenii reactioneaza prin umor si sarcasm in fata minciunii, asadar replica lor s-ar putea sa usture, insa nu vor face o tragedie din situatia neplacuta in care se afla.

Fecioara

Daca ai de gand sa minti un nativ Fecioara, gandeste-te de doua ori. Acesti nativi, prin natura lor, nu se concentreaza asupra ansamblului, ci asupra detaliilor, care sigur vor fi insuficiente in minciuna pe care o pui la cale. Mai mult decat atat, cu inteligenta si logica lor incredibila, acesti nativi vor simti imediat daca firul povestii e nesigur, daca persoana care povesteste se fastaceste sau daca ceea ce aud nu este in concordanta cu adevarul lor interior.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.