Top 5 cele mai atragatoare semne ale zodiacului

1
De Alice Moisescu
26 feb. 2019

A fi atragator nu inseamna neaparat a fi frumos – unii oameni sunt pur si simplu atat de deschisi si optimisti, incat te atrag ca un magnet. Daca, pe langa asta, ii preocupa si felul in care arata, atunci cu siguranta nu le vei putea rezista.

Ele sunt cele mai #hot semne ale zodiacului! Au un farmec aparte, o prezenta irezistibila care frange inimi. Vezi daca te regasesti printre ele!

QUIZ: Ce tip de senzualitate emani?

5 cele mai atragatoare semne ale zodiacului

GEMENI

Nativele nascute in semnul Gemenilor au de obicei piele frumoasa si stralucitoare, sani rotunzi si umeri delicati. Au picioare lungi si atrag atentia prin postura lor impresionanta. Fiind foarte energice, se vor dedica cel mai probabil dansului sau sportului in general, asa ca sunt mereu tonifiate si transmit o energie buna.

RAC

Nativele nascute in semnul Racului au trasaturi foarte bine definite, au buzele pline , barbia delicata si gatul subtire. Corpul lor este bine proportionat, au trasturi gratioase si talie de model.

6 zodii cu cele mai atragatoare personalitati

BALANTA

Nativele nascute in semnul Blantei poseda de obicei un maxilar sexy, bine definit, barbie delicata, muschi bine conturati, buze pline si gat gratios. Coapsele si soldurile sunt perfect curbate, sanii fermi si rotunzi.

VARSATOR

Nativele nascute in semnul Varsatorului au trasaturi frumoase, au o alura de fotomodel. Au ochi mari, ten curat si un aspect sanatos. Au picioarlee lungi si frumos conturate.

PESTI

Nativele nascute in semnul Pestilor au o atitudine usor erotica. Sunt voluptoase, au trasaturi bine definite si o podoaba capilara bogata. Au ochii mari si expresivi si transmit sexualitate prin toti porii.

Trasatura care te face pur si simplu irezistibila in functie de zodia in care te-ai nascut

Foto: Shutterstock.com