Topul celor mai egoiste si arogante zodii

1
De Cristina Tudor
4 mai 2020

Incearca sa cunosti mai bine oamenii de langa tine cu ajutorul zodiei lor si, astfel, sa stii de cine sa te feresti si pe cine sa tii aproape!

Leu (22 iulie – 22 august)

Da, e adevarat, toti Leii sunt egomaniaci, dar interesant este ca au intotdeauna o scuza buna pentru asta.

Oamenii ii plac in ciuda arogantei lor. Oriunde merg, sunt sufletul petrecerii si este un rol pe care il iubesc atat de mult. Calea lor spre succes nu poate fi oprita, cand ceva le intra in cap, nimic nu ii poate impiedica sa ajunga unde vor. Lucrul frustrant este ca dupa ce prind gustul succesului, ei devin incredibil de egoisti si aroganti. Ei cred ca au dreptate mereu, indiferent daca isi dau cu parerea despre ei sau despre tine.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorului ii place sa faca tot felul de lucruri care nu sunt pe placul celorlalti.

Este adevarat, el este minunat atunci cand vrea sa fie, dar poate fi si extrem de tau atunci cand bunastarea lui este in joc. Cu alte cuvinte, este incredibil de egoist. El crede ca toata lumea ar trebui sa il admire pentru ca el e perfect si stie totul. E atat de prins in lumea lui sau, mai bine spus, ca are impresia ca lumea se invarte in jurul lui, incat nici macar nu vede cand exagereaza sau cand ii trateaza su superioritate pe altii. Adevarul este ca nici nu ii pasa.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul ii ignora complet pe ceilalti si nu accepta posibilitatea ca poate gresi uneori.

El crede are intotdeauna dreptate si nimeni nu ii poate schimba parerea. Nicio alta solutie nu este acceptabila decat cea pe care a gasit-o el. El pare o persoana insensibila, pentruu ca intotdeauna se ocupa doar de problemele lui. Nu conteaza daca altcineva are o problema mai mare, acela trebuie sa astepte sa si-o rezolve el primul. De fapt, el nu e insensibil, e doar in fruntea listei lui de prioritati.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecului nu ii pasa de alti oameni, dar nu pentru ca nu vrea sa aiba grija de ei sau pentru ca e insensibil, ci doar nu vrea sa ajunga in mijlocul emotiilor cuiva.

Nu e atat de bun in gestionarea sentimentelor, asa ca prefera sa se tine departe de ele. El nu poate observa cand ceva este in neregula cu persoana pe care o are in fata. Din acest motiv, el se dovedeste a fi egocentric, deoarece nu reactioneaza atunci cand cineva trece printr-o pasa mai proasta. Pe deasupra, el e extrem de nerabdator, ceea ce aduce si mai multe suspiciuni cu privire la personalitatea lui egomaniaca.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.