Tot ce trebuie sa stii despre zodiile de Pamant: Taur, Fecioara si Capricorn

1
De Cristina Tudor
29 iun. 2021

Este important sa stii in ce zodie te-ai nascut, dar cunoasterea elementului din care face parte zodia ta este la fel de utila!

Cele 4 elemente ale astrologiei – pamant, apa, foc si aer – te ajuta sa definesti cine esti cu adevarat si iti dezvaluie cu cine te potrivesti cel mai bine in dragoste. Cele 12 semne zodiacale sunt impartite in 4 elemente, 3 zodii pentru fiecare element, fiecare cu trasaturile sale unice.

Racul, Scorpionul si Pestii sunt semne de Apa.

Gemenii, Balanta si Varsatorul sunt semne de Aer.
Berbecul, Leul si Sagetatorul sunt semne de Foc.
Taurul, Fecioara si Capricornul sunt semne de Pamant.

Astazi ne vom indrepta atentia catre ultimul element: cel de pamant.

Zodiile de Pamant: Taur, Fecioara si Capricorn

Pamantul este locul pe care construim si unde infloreste natura, adica aceste semne sunt constructorii zodiacului. Ele sunt cu picioarele pe pamant si ii readuc pe cei din jur la o baza solida.

Zodiile Pamantului sunt cunoscute ca fiind pragmatice, actionand cu incredere si putere. Cei nascuti in aceste 2 zodii de Pamant privesc spre Venus in timpul zilei si spre Luna noaptea.

Trasaturile zodiilor de Pamant

Semnele Pamantului sunt productive si realiste. Desigur, daca duci totul la extreme, poti deveni victima unei rutine monotone.

Semnele de Pamant sunt concentrate pe munca, incapatanate si nu isi asuma riscuri mari. Daca nu exagereaza cu toate aceste trasaturi, mentalitatea lor orientata spre obiective poate impiedica pe oricine sa le traga in jos sau sa le distruga.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.