Totul despre gemenii astrali: aceeasi data de nastere, dar personalitati diferite

1
De Cristina Tudor
20 ian. 2020

Esti un astro-geaman? Probabil ai cunoscut de-a lungul timpului oameni care s-au nascut in aceeasi zodie cu tine, dar fata de care esti extrem de diferit.

Cum poti fi atat de diferit fata de cineva care are aceeasi zodie, aceeasi zi de nastere sau care este chiar geamanul tau?

Aveti aceeasi zodie

Daca aveti aceeasi zodie, inseamna ca v-ati nascut sub acelasi Soare, dar asta nu inseamna ca sunteti la fel. O diagrama natala ofera o imagine a pozitiilor planetelor si caselor in momentul in care te-ai nascut. Exista mii de pozitii posibile intr-o diagrama natala, deci avand acelasi semn Soare nu inseamna ca mai aveti si alte lucruri in comun.

Ce poti spune despre pozitia Lunii? Dar despre ascendent? In ce casa se afla Soarele atunci cand te-ai nascut si in conjunctie cu ce planete? Acestea sunt doar cateva dintre detaliile care pot face ca graficul tau natal sa fie diferit de al lor.

In diagrama natala, Soarele reprezinta sinele tau interior, personalitatea ta adevarata, astfel ca gasirea unei persoane care are acelasi semn poate fi de ajutor in ceea ce priveste compatibilitatea cu aceasta. Pur si simplu nu inseamna ca esti la fel ca acea persoana, ci ca ii poti intelege mai bine sinele. De asemenea, ascendentul iti dezvaluie sinele tau exterior. Mercur iti arata stilul de comunicare, iar Luna cum iti exprimi sentimentele. Toate acestea se pot afla in puncte diferite. Sinele interior este asemanator, insa exteriorul depinde de atat de multe lucruri.

Aveti aceeasi data de nastere

Daca v-ati nascut in aceeasi zi, inseamna ca Soarele se afla in aceeasi pozitie, dar asta e tot. Daca e aceeasi data, dar anul difera, atunci totul poate sa difere.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.