Trasatura care iti domina viata profesionala, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
6 iul. 2020

Nu iti dai seama incotro se indreapta cariera ta? Nu ai incredere in abilitatile tale profesionale? S-ar putea sa iti fie utile indiciile oferite de zodia ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este autoritar.

El rezista in orice competitie si va da tot ce are el mai bun pentru a castiga. Cand are un scop, nu se va abate de la el. Privitor la propria afacere sau la pozitii de nivel inalt, el este autoritar. De asemenea, i se potriveste si un job in resurse umane, deoarece este foarte intiutiv si exact in evaluarea caracterului si aptitudinilor oamenilor. Rareori se insala.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este expert in bani.

El este foarte priceput la calcule si poate fi un mare consilier financiar, investitor sau contabil. Poate fi considerat managerul zodiacului. E inteligent, intuitiv si conservator, iar cel mai important lucru este ca nu se va juca niciodata cu timpul si banii oamenilor.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt genii.

Ai grija atunci cand deschizi gura in jurul lor, pentru ca vor avea intotdeauna o replica inteligenta. Gemenii sunt semnul intelectului si sunt extrem de buni in a-si articula ideile complexe in moduri pe care oamenii sa le poata intelege, de aceea pot fi profesori sau traducatori excelenti. De asemenea, fiind atat de buni la cuvinte, ei pot fi politicieni pentru ca pot vorbi cu usurinta in public.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul este foarte grijuliu.

Fiind sensibil si iubitor, el poate vedea cu usurinta in inimile si mintile oamenilor. Scopul vietii sale este de a avea grija de ceilalti, in special de familie. Sunt bucatari, proprietari de restaurante sau manageri excelenti. El are grija in mod natural de oricine din jurul lui. De asemenea, el exceleaza in domeniul ingrijirii medicala.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.