Trasatura toxica pe care o poate avea partenerul tau, in functie de zodia lui

trasatura toxica zodii
1
De Cristina Tudor
29 iul. 2021

Fiecare zodie are o latura intunecata, dar care nu se manifesta intotdeauna.

Exista unele predispozitii pe care le tinem sub control, insa unele persoane nu reusesc sa faca asta.

Descopera care este trasatura toxica pe care partnerul tau de viata o poate manifesta in relatie, in functie de zodia lui.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Guvernati de Marte, planeta razboiului, nativii din zodia Berbec pot da dovada de impulsivitate si agresivitate. Unii barbati nascuti in aceasta zodie nu isi pot controla impulsurile de moment si pot reactiona intr-un mod socant atunci cand sunt foarte nervosi.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Persoanele nascute in zodia Taur au un simt al posesiei extrem de puternic, iar acesta se poate transpune si in relatii. Unii barbati din zodia Taur nu fac diferenta intre o persoana si un obiect, putand sa considere ca partenera de viata le apartine. Posesivitatea exagerata este una dintre trasaturile toxice pe care le pot avea acesti nativi.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt recunoscuti pentru abilitatile lor de comunicare, insa unii dintre ei le pot folosi ca pe o arma. Barbatii din zodia Gemeni apeleaza la cuvinte care dor atunci cand vor sa raneasca pe cineva si acest lucru se aplica si in cazul persoane iubite. Daca lucrurile nu se desfasoara asa cum si ar dori, unii barbati din zodia Gemeni pot spune lucruri care aduc multa suferinta.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Fiind guvernati de Luna, astrul care reprezinta emotiile profunde, nativii din zodia Rac sunt sensibili, chiar daca nu o arata intotdeauna. Unii barbati din zodia Rac pot da dovada de o instabilitate emotionala care se manifesta printr-un comportament manipulator. Apeleaza la santajul emotional atunci cand vor sa obtina ceva si vor face asta tot mai des daca observa ca functioneaza.

Leu (22 iulie – 22 august)

Leul este guvernat de Soare, ceea ce le ofera persoanelor nascute in aceasta zodie credinta ca trebuie sa se afle tot timpul in centrul atentiei. Unii barbati din zodia Leu au un ego fragil si simt nevoia sa isi demonstreze tot timpul superioritatea. Rezultatul este un comportament greu de tolerat pentru partenera de viata, care trebuie sa faca fata obsesiei acestuia de a demonstra mereu ca are dreptate.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Unsplash.com