Trasaturile care te pot duce in pragul divortului, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
10 iun. 2020

Casatoria este una dintre cele mai mari aventuri in care pot porni doua persoane impreuna.

Toate casatoriile incep cu cele mai bune intentii, dar, uneori, pur si simplu nu functioneaza. Nimeni nu poate sti daca o relatie va dura toata viata sau nu, insa astrologia ne poate oferi indicii importante cu privire la trasaturile care ar putea deteriora definitiv mariajul.

Iata care sunt zodiile cu cea mai mare probabilitate de divort:

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Curios, pasional si iubitor, Berbecul este destul de bun ca si partener.

Poate avea un mariaj grozav, atat timp cat cel de langa el poate face fata tuturor ciudateniilor personalitatii lui. Are o energie imensa si nu e intotdeauna stabil. Are tendinta de a incerca mereu lucruri noi si, prin urmare, e renumit pentru ca ia unele decizii proaste.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul poate fi un partener de cursa lunga.

Daca va gasi persoana potrivita, el va fi iubitor si pasional, lucruri care favorizeaza un mariaj bazat pe incredere si dorinte senzuale. Cu toate acestea, acest semn nu e compatibil cu oricine, fapt pentru care poate deveni foarte dificil si incapatanat.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii au o personalitate duala. Desi exista riscul sa fie stapaniti de nehotarare si crize ocazionale, trasaturile dominante sunt cele care favorizeaza un mariaj sanatos si iubitor.

Blanzi si afectuosi, acest semn are mare grija de familia lui si de cei dragi. De asemenea, e dispus sa comunice, lucru care ajuta enorm in rezolvarea problemelor din orice relatie.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Empatic si loial, Racul este, practic, facut pentru casatorie.

Ii pasa profund de casa lui si de toata lumea, asa ca nu ii e teama sa se implice intr-o relatie. Cu toate acestea, singurul lucru care il impiedica sa fie un partener perfect este capacitatea lui de a deveni excesiv de indispus si manipulator.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.