Trasaturile fizice ale fiecarui semn zodiacal. Prin ce iesi in evidenta?

1
De Cristina Tudor
19 mart. 2022

Oamenii nascuti sub un anumit semn zodical ar putea avea trasaturi fizice asemanatoare si ar putea face alegeri stilistice asemanatoare. Zodia ta prin ce iese in evidenta?

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Din moment ce esti atat de competitiv/a si iti place in aer liber, ai un trup suplu si atletic. Daca te-ai nascut sub acest semn, cel mai probabil esti brozant/a de la atatea drumetii, concursuri sau expeditii.

Indiferent de culoarea ochilor tai, oamenii pot vedea focul din ochii tai. Intotdeauna ai un zambet sarcastic pe buze si acest lucru se datoreaza faptului ca esti intotdeauna pregatit/a de urmatoarea provocare si ca esti in cautarea urmatorului adversar.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Corpul tau este la fel de puternic precum semnul tau zodiacal. S-ar putea sa nu fii cea mai inalta persoana din lume, dar cu siguranta esti robust/a.

Esti musculos/oasa si poate nu atat de slab/a, dar totul depinde daca esti un Taur agresiv sau unul care este relaxat. In plus, iti place sa te imbraci in haine la moda, dar confortabile.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti genul de persoana careia ii place sa-si schimbe aspectul fizic ori de cate ori este nevoie, fie ca este vorba despre o despartire, un nou loc de munca, un sezon nou sau o simpla invitatie intr-un loc neexplorat inca. Acum esti imbracat/a pentru o inmormantare, iar in urmatorul minut esti tot/toata numai roz.

Nu ai un tipar clar si asta e alegerea ta. Ceea ce ramane neschimbat la tine sunt ochii vioi si mainile expresive, in timp ce orice altceva fluctueaza.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.