Trei vieti, serialul momentului de pe Netflix, este inspirat dintr-o poveste reala

1
De Alice Papuc
31 mart. 2023

Maite Perroni este una dintre cele mai indragite actrite mexicane. Aceasta a devenit cunoscuta in special datorita telenovelei „Rebelde”, iar acum poate fi vazuta in serialul Netflix plin de surprize, „Trei vieti”.

Iubitoarele de telenovele s-au bucurat, cu siguranta, sa o vada pe Maite Perroni in noua productie „Trei vieti”. Povestea unica a acestui serial i-a fascinat pe utilizatorii Netflix, mai ales deoarece aceasta este bazata pe fapte reale.

Cum arata hainele din garderoba lui Kate Middleton pe o femeie care nu face parte din familia regala

Triplu rol, interpretat de Maite Perroni

Três Vidas (Trei vieti, n.r.) o are in centrul povestii pe Rebecca, un detectiv care, in timp ce investigheaza o crima, afla ca a avut doua surori identice de care a fost despartita la nastere. Protagonista incepe o aventura complicata si plina de pericole, totul astfel incat sa afle adevarul despre trecutul sau.

In acest sens, frumoasa Maite Perroni a interpretat un rol triplu (Rebecca, Aleida si Tamara), aceasta declarand ca a fost cea mai mare provocare din cariera sa de actrita pana in acest moment.

In serial se mai regasesc actori indragiti precum David Chocarro, Ana Layevska, Nuria Bages, Ofelia Medina si Flavio Medina.

Serialul este inspirat din fapte reale

Pe langa distributia apreciata de fani, serialul mai are o componenta care intriga si te indeamna la vizionare: este inspirat din fapte reale. Povestea este una de-a dreptul uluitoare. Chiar daca Netflix nu a declarat in mod public care este povestea de la care s-a inspirat, aceasta prezinta similaritati cu un caz real explicat in documentarul lansat in anul 2018, „Three Identical Strangers”. Documentarul relateaza povestea a trei frati, Edward Galland, David Kellman si Robert Shafran. Episodul sase din „Trei vieti” chiar releva si o fotografie din ziar cu cei trei frati, Tamara aratandu-le Rebeccai si celorlalti ce descoperire a facut.

In realitate, tripletii separati la nastere s-au intalnit, in mod accidental, atunci cand erau adulti. Robert Shafran, un baiat in varsta de 19 ani intra la facultate in New York si incepe sa fie tot mai des confundat de colegi cu alta persoana. El descopera mai apoi ca exista un alt student in aceeasi facultate, pe nume Eddy Galland, care arata exact ca el. Se dovedeste ca cei doi sunt frati gemeni.

Ce trebuie sa stii despre inghetarea ovulelor, cel mai dezbatut subiect in social media

In continuare, cazul a atras atentia mass-mediei. Acest fapt il face pe David Kellman sa observe asemanarile izbitoare dintre el si cei doi frati: atat asemanari fizice, cat si aceeasi zi de nastere. In acest fel, David, Robert si Eddy descopera ca sunt frati care au fost adoptati de familii diferite, prin intermediul unei agentii de adoptie.

In final, se dovedeste ca agentia nu a divulgat existenta celorlalti frati si ca acest lucru a facut parte dintr-un „experiment social dubios din punct de vedere etic”.

Foto: Netflix