Trucul care o ajuta pe Selena Gomez sa-si revina imediat atunci cand e obosita sau deprimata

1
De Maria Constantin
14 sept. 2021

Artista aplica o metoda simpla si eficienta cand nu se simte bine sau e obosita.

Selena Gomez a dezvaluit pentru People cum se pune repede pe picioare cand nu e in apele ei: „Un pui de somn e cel mai bun pariu, nu da gres niciodata. Iau o pauza si trag un pui de somn cand ma simt un pic rau, fiindca apoi pot sa o iau de la capat cu energie”, a declarat ea.

Fondul pentru sanatate mentala

Cantareata si actrita in varsta de 29 de ani a vorbit deschis in mai multe randuri despre problemele de ordin mental cu care s-a confruntat si continua sa militeze prin platforma ei pentru inlesnirea accesului la tratament de specialitate. Brandul sau, Rare Beauty, si „Selena Sundae” sunt acum disponibile pe Serendipity3, platforma in care ea a investit, iar o parte din incasari sunt donate catre fondul Rare Impact.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

Artista a lansat acest fond anul trecut, la a 28-a sa aniversare, cu obiectivul ambitios de a strange 100 de milioane de dolari in urmatorii zece ani in sprijinul conectarii persoanelor din comunitatile defavorizate care au nevoie de servicii medicale pentru sanatate mentala.

„Sanatatea mentala face parte din viata mea”

„Dincolo de tot ce am facut in cariera mea, nu pot fi mai mandra decat sunt de acest fond. E foarte important sa vad reactiile tuturor si cat de interesati sunt oamenii de sanatatea mentala”, a spus vedeta.

Povara imensa de care a scapat Selena Gomez dupa ce a aflat ca are tulburare bipolara

„Sanatatea mentala face parte din viata mea de zi cu zi si stiu multi oameni care gandesc in acelasi fel. Avem Planned Parenthood care functioneaza pentru cei care au nevoie, asa ca nu inteleg de ce nu avem un loc asemanator pentru sanatatea mentala, in care cei care au probleme sa primeasca usor sfaturi sau sa participe la sedinte de grup”, a scris Selena Gomez.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

„Sunt foarte recunoscatoare ca am putut face ceva important”, a adaugat ea.

Selena, cea mai buna sora

Privind spre urmatoarea generatie, din care face parte si sora ei mai mica, Gracie, in varsta de opt ani, Selena Gomez spune ca isi doreste ca aceasta sa inteleaga mesajul important al grijii fata de tine insuti: „Singurul lucru pe care mi-l doresc de la sora mea este sa fie puternica. Ii spun tot timpul ca e desteapta si frumoasa si asa si este. Vorbesc cu ea ca si cum ar fi un adult si ma straduiesc sa-i fiu cel mai bun exemplu. Dar sunt si cinstita cu ea despre greseli”, a marturisit vedeta.

„Vreau doar sa fiu cea mai buna sora pentru ea”, a adaugat Selena.

Foto: Instagram/@selenagomez