Ultima Luna Plina a verii 2022 are energia a 100 de Luni Pline. Fa acum ceea ce ai de facut pentru a-ti gasi fericirea

1
De Teodora Tirca
11 aug. 2022

Aceasta Luna Plina este una magica deoarece nu este doar ultima Super Luna din cele 3 super luni ale anului 2022, ci este si ultima luna a verii.

Vara este la un pas de a se incheia. Acesta este semnul Universului ca nu mai este timp de pierdut, este timp de indeplinit. Avem 72 de ore la dispozitie pentru a ne invata lectiile, a ne elibera de karma trecutului si de a merge mai departe pe calea noastra, urmand firul magic al propriului destin.

Ultima Luna Plina a verii 2022 are loc in Varsator, o zodie care guverneaza legaturile dintre oameni, iubirea, prietenia. Asta inseamna ca aceasta perioada aduce un plus de energie relatiilor noastre.

Luna Plina apare atunci cand Soarele si Luna sunt in tranzit (in miscare) si se opun unul altuia in zodiac. Luna Plina vine cu o energie incarcata de emotii si este asociata cu momente intense, incheieri de capitole, finaluri si lectii de viata.

Aceasta Luna Plina este una magica deoarece nu este doar ultima Super Luna din cele 3 super luni ale anului 2022, ci este si ultima luna a verii.

Iata care este mantra de care are nevoie fiecare semn zodiacal pentru urmatoarea perioada:

Horoscop Berbec

Am puterea de a face tot ce imi doresc. Fraiele vietii mele sunt in mainile mele. Nimeni si nimic nu imi poate dicta viitorul. Fac alegerile pe care inima mea le considera potrivite.

Horoscop Taur

Imbratisez schimbarile care se intampla in viata mea. Nu tin cu dintii de trecut. Ma eliberez de tot ce s-a intamplat si invat sa ma bucur de prezent.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com