Unde poti merge la Marea Neagra in 2021. 10 locuri fermecatoare de cazare pe litoralul romanesc

1
De Cristina Tudor
21 mai 2021

Pana de curand multi dintre romani nici nu luau in calcul sa-si petreaca vacantele de vara pe litoralul romanesc.

Reprosurile erau, in mare, aceleasi: conditii de cazare nemultumitoare, preturi mari, servicii care lasa de dorit. De cand cu pandemia, lucrurile s-au mai schimbat si unii dintre turistii care alegeau concedii in Grecia sau Turcia si-au intors acum privirile catre litoralul romanesc. Si au cateva locuri faine de unde sa aleaga. Iata unde poti merge la Marea Neagra in 2021 astfel incat sa nu stai in aglomeratie si sa ai parte de conditii care sa te convinga sa revii.

Unde poti merge la Marea Neagra in 2021 – Hacienda de Mare

Aflata in nordul statiunii Olimp, ferita de aglomeratie si inconjurata de o padurice, Hacienda de Mare este asezata direct pe plaja, cu vedere si auz direct la valurile linistitoare ale marii. Constructia in stil mediteranean beneficiaza de camere decorate simplu, iar cateva dintre ele iti ofera posibilitatea sa vezi rasaritul direct din pat.

Casa Stavros

Despre Casa Stavros se spune ca este cel mai frumos loc de cazare din 2 mai si chiar daca nu e situata pe plaja, turistii au una proprie, chiar langa piscina din complex. Sunt 50 de camere aici, dar linistea si relaxarea sunt la ele acasa. Iar atmosfera aduce ce cea din zona mediteraneana.

Casa de Mare

Si aceasta locatie situata tot in Olimp, in apropiere de Hacienda de Mare, te trimite cu gandul la vacante pe meleaguri straine. Plaja este dedicata turistilor din zona, iar piscina parca face legatura dintre mare si cei cazati aici. Trei dintre camere beneficiaza de vedere la mare, asa ca daca faceti rezervari din timp va puteti trezi in fiecare dimineata cu o imagine demna de orice film romantic.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: eliavamaveche.ro