10 vedete care au vorbit sincer despre decizia lor de a nu avea copii

1
De Cristina Tudor
20 iun. 2022

In prezent, tot mai multe cupluri iau decizia de a nu face copii. Unii dintre ei vor sa se concentreze asupra carierei, in timp ce altii pur si simplu simt ca nu sunt facuti pentru a fi parinti.

Oricare ar fi motivul, aceste persoane dovedesc ca dorinta de a avea propriii copii nu este valabila in cazul tuturor.

Printre ei se numara si unele celebritati, care au decis ca nu vor sa devina parinti.

Iata zece vedete care au vorbit deschis despre aceasta alegere:

Keanu Reeves

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Keanu Reeves (@keanureevesofflcial_)

La varsta de 36 de ani, actorul se pregatea sa devina tata, dar din pacate fiica lui a murit la nastere. Keanu Reeves nu a devenit niciodata tata si pare ca nu mai are aceasta intentie. In urma cu cinci ani, el a declarat: „Este prea tarziu. S-a terminat. Am 52 de ani. Nu voi avea niciodata copii”.

Helen Mirren

In anul 2007, actrita care avea la acea vreme 61 de ani, a vorbit cu sinceritate despre motivul pentru care nu a devenit mama. „Nu sunt interesata de acest lucru. Nu am niciun fel de instinct matern. Si nu cred ca sunt chiar atat de neobisnuita. Ma bucur ca nu am copii. Dar iubesc copiii si am o familie”, a declarat actrita britanica.

Winona Ryder

Actrita a dezvaluit care a fost raspunsul tatalui sau atunci cand ea s-a intrebat daca mai poate avea copii la 42 de ani. Tatal sau i-a spus ca „exista alte moduri de a avea copii in viata ta”.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com