Venus in Gemeni: 3 zodii a caror viata sentimentala se imbunatateste acum

1
De Maria Constantin
16 mai 2021

Venus, planeta dragostei si a frumusetii, ofera o perioada buna pe plan sentimental pentru trei zodii.

De cate ori nu ai avut senzatia ca nu-ti poti exprima emotiile, mai ales atunci cand doreai sa-i spui unei persoane ce simti cu adevarat pentru ea? Toti am trecut prin asta. Dar pentru trei dintre zodiile horoscopului, comunicarea sentimentelor nu va fi o problema dupa intrarea planetei Venus in zodia Gemeni. Intre 8 mai si 22 iunie, viata lor sentimentala cunoaste o imbunatatire majora.

Gemeni

Se pare ca lumea se invarte in jurul tau in aceste zile si e firesc, pentru ca Venus a intrat in casa zodiei tale. Aceasta tranzitie te face sa te simti fermecatoare, in special in dragoste. Chiar daca esecurile din trecut te-au speriat si ai renuntat sa mai cauti iubirea pe care ti-o doreai, lucrurile stau cu totul altfel de data asta: dragostea intra chiar acum in viata ta.

Cineva asteapta sa il observi si sa-i dai un semn; e o persoana apropiata, dar pe care ai ignorat-o din cauza temerilor acumulate in trecut. Nu te teme – acum e momentul sa te bucuri de iubire. Da tot ce poti si nu vei regreta!

Fecioara

Momentul pe care il traiesti acum este sansa de a-ti recapata puterea si respectul fata de sine. De acum nu vei mai suferi pentru ca ai oferit prea mult cuiva care ti-a daruit in schimb prea putin. Nu te vei mai detesta pentru aceste neimpliniri si o noua iubire va patrunde in viata ta.

5 cupluri ale zodiacului care se cearta mereu, dar au o chimie irezistibila

Gemenii inlesnesc comunicarea, marind posibilitatea de a intalni pe cineva care, in sfarsit, sa se ridice la nivelul asteptarilor tale, cineva care sa se respecte pe el insusi la fel de mult cum te respecti tu. Odata cu intrarea lui Venus in Gemeni, vei avea numai de castigat.

Sagetator

Exprimarea emotiilor nu a fost niciodata o problema pentru tine, dar cand Gemenii lucreaza in tandem cu Venus, te poti astepta la o comunicare perfecta. Fiind inzestrata cu harul vorbirii, ai charisma si poti discuta despre orice cu oricine… dar iti poti deschide inima catre iubire? Aceasta perioada iti va oferi o noua perspectiva.

Te vei descurca foarte bine daca vei reusi sa-ti tii sub control firea excentrica, pentru ca vei fi vazuta intr-o alta lumina de cei care vor sa te cunoasca mai bine. Viata ta sentimentala trece la alt nivel, intrucat efectul Gemenilor te face atenta la cum vorbesti – nu trebuie sa te pricepi la toate, nu-i mai judeca pe toti cei din jurul tau, ai incredere in tine si accepta ca si tu poti iubi si poti fi iubita. Acum ai sansa sa prinzi acest tren, asa ca n-o rata!

Foto: Unsplash.com.